House of Card's 5. sezondan yeni fotoğraflar yayınlandı

Netlix dizisi House of Cards'ın 5. sezonuna ait bir dizi fotoğraf yayınladı.

Berfu Özlen
25 Nisan 2017 - 16:38
Gündem

Beşinci sezonuna 30 Mayıs'ta start verecek olan kült dizi House of Cards'ın promo fotoğrafları yayınlandı. Oscar ödüllü Kevin Spacey'nin başrolünü oynadığı dizinin 5. sezonunda Francis'i (Spacey) yanında eşi Claire ile beraber tekrar başkanlık adayıyken göreceğiz. 

Başkanlık yarışı sezonu

Dizinin 5. sezonu, geçen seneki Amerikan başkanlık seçimi zamanından önce senaryolaştırılmıştı. Bu yüzden seyirciler, gerçek seçim ile dizideki seçim arasında pek de paralelik beklemiyor olacak. Yaratıcı yapımcı Melissa James Gibson Entertainment Weekly'e yaptığı açıklamada, "Elbette bazı küçük benzellikler her zaman ilgi çekicidir. Ancak Trump sistemi karşısına alan farklı biri, Francis ise tam tersi" dedi. 

BBC'nin aynı adlı mini-dizisinden uyarlanan House of Cards'ın yapımcı kadrosu bir hayli geniş. David Fincher, Joshue Donen ve Beau Willimon'un yanısıra, Kevin Spacey, Dana Brunetti, John David Coles ve Eric Roth da yapımcılık görevini üstleniyorlar. 

5. sezon fotoğraf galerisi

 17-04/25/house-of-cards-1.jpg

17-04/25/house-of-cards-2.jpg

17-04/25/house-of-cards-3.jpg

17-04/25/house-of-cards-4.jpg

House of Cards 5. sezonunun tüm bölümleriyle Türkiye’de ilk kez Digiturk’te yayınlanacak. 31 Mayıs’ta yeni sezonun tüm bölümlerini beIN Connect’te izleyebileceksiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin