İlayda Alişan ve Oğulcan Engin ikilisi aşklarını kamera önüne taşıdı!

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin çifti artık aşklarını gizlemiyor! İlayda Alişan kimdir? Oğulcan Engin kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Ne zamandır birlikteler? Tanışma hikayeleri nasıl?

Pınar Alçiçek
18 Ağustos 2023 - 11:49
Magazin

Yaz aylarının başlamasıyla beraber yeni aşka yelken açan Oğulcan Engin ve İlayda Alişan çifti, ilişkilerini gizli saklı yaşamayı tercih ediyorlardı...

23-08/18/unlu-cift-ilayda-alisan-ile-ogulcan-engin-goruntulendi-b5oaa-1692350230.jpg

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen taze aşıklar, ilk kez kameralara poz vererek aşklarını resmi olarak ilan etmiş oldu. Ünlü ikilinin utangaç tavırları ise dikkatlerden kaçmazken kendilerine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. “Bugünlük sizden müsade isteyelim. Daha müsait bir yerde sorularınızı içtenlikle cevaplarız” diyen Oğulcan Engin, sevgilisini de alarak yoluna devam etti...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin