IMDb, 2023 yılının en iyi dizilerini açıkladı

IMDb isimli sinema veri tabanı tarafından 2023 yılının en iyi dizileri açıklandı. İşte listede yer alan o diziler...

Berfin Sengil
08 Aralık 2023 - 15:04
Viral

Bu yılın en iyi dizileri IMDb'ye göre şöyle sıralandı:

The Last Of Us

Zombi distopyasında geçen 'The Last of Us', zombi ısırığından etkilenmeyen Ellie ve onu korumaya söz veren Joel'in yaşadıklarına odaklanıyor.

Ahsoka

'Return of the Jedi' olaylarından beş yıl sonrasını ele alan dizi, Ahsoka Tano'nun maceralarına yer veriyor.

Succession

Jesse Armstrong’un yaratıcılığını üstlendiği dizi, küresel bir medya ve eğlence holdingi olan Waystar RoyCo'nun sahipleri olan Roy ailesinin, aile reisi Logan Roy (Brian Cox)'un sağlığının tehlikede olduğu bir ortamda şirketin kontrolü için mücadelesini anlatıyor.

Black Mirror

İnsanlığın en kötü özelliklerini, en büyük buluşlarını ve çok daha fazlasını gözler önüne seren antoloji dizisinde çarpık öyküler seyirciyle buluşuyor.

The Mandalorian

Pedro Pascal ve Katee Sackhoff'un başrolündeki 'The Mandalorian', Star Wars serisinin VI ve VII filmleri arasındaki 30 yıllık süreci ele alıyor.

One Piece

Genç korsan Monkey D. Luffy'nin, hasır şapkası ve çılgın mürettebatıyla birlikte hazineyi bulmak için çıktığı yolculuk dizinin konusunu oluşturuyor.

The Fall of the House of Usher (Usher Evi'nin Çöküşü)

Servetlerinin kaybını önlemek için iki zalim kardeşin kurduğu aile hanedanlığı mirasçılarının esrarengiz ölümleri dizinin özetini anlatıyor.

Ted Lasso

Bir Amerikan futbol takımını yöneticiliği verilen adamın hikayesi 'Ted Lasso'nun konusunu oluşturuyor.

The Bear

Gastronomi dünyasından genç bir şef olan Carmen 'Carmy' Berzatto'nun hayatı erkek kardeşinin intiharıyla değişir. Chicago'ya dönen Carmen Berzatto ile başta uyumsuz görünen insanların restaurantı yoluna koyma çabaları ele alınıyor.

Gen V

Gelecek nesil kahramanları olmak için üniversiteye giden genç süper kahramanların odaklandığı hikayelerden oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin