Kevin Can Wait 2. sezonda Erinn Hayes ayrılıyor!

Kevin Can Wait'te Kevin Gable'ın karısı Donna Gable karakterine hayat veren Erinn Hayes ikinci sezon için geri dönmeyecek.

Volkan Küçükel
05 Haziran 2017 - 16:56
Gündem

The King of Queens'in yıldızı Kevin James'i televizyon ekranlarına geri döndüren CBS komedisi Kevin Can Wait'in ikinci sezonundan oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

Dizide Kevin Gable'ın karısı Donna Gable karakterine hayat veren Erinn Hayes ikinci sezon için geri dönmeyecek.

Gelişme, Kevin James'in The King of Queens'ten rol arkadaşı Leah Remini'nin ikinci sezonda polis memuru Vanesssa Cellucci karakteriyle düzenli olarak karşımıza çıkmaya devam edeceğinin haberinin kısa bir süre sonrasında ortaya çıktı.

AYRILIĞIN NEDENİ?

Deadline'ın kaynaklardan edindiği bilgilere göre bu ayrılığın Hayes ile pek bir ilgisi yok. İkinci sezonda hikayenin başka bir yöne gidecek olmasının, kısacası yaratıcı nedenlerin bu ayrılığa neden olduğu konuşuluyor.

17-06/05/erinn-hayes-cbs.jpg

2008-2016 seneleri arasında kendisine Emmy adaylığı kazandıran Childrens Hospital'da rol alan 41 yaşındaki Erinn Hayes ayrıca Transparent (Lisa), The Odd Couple (Dr. Sharon McManus), One Big Happy (Kate) ve New Girl (Ruth) gibi dizilerde konuk oyuncu olarak boy göstermişti.

17-06/05/erinn-hayes.png

24 bölümden oluşan ilk sezonunu geçtiğimiz haftalarda tamamlayan Kevin Can Wait izlenme oranları göz önüne alındığında CBS'in en başarılı yeni komedisi olma unvanını eline geçirdi. Dizi, ilk sezonunu kendi zaman dilimindeki yayınlarıyla 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.6 reyting oranı ve 7.627 izleyici ortalaması ile tamamladı.

Taylor Spreitler, Mary-Charles Jones, James DiGiacomo, Ryan Cartwright, Lenny Venito, Gary Valentine ve Leonard Earl Howze gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran Kevin Can Wait'in yapımcı kadrosunda James, Rock Reuben, Rob Long, Jeff Sussman, Andy Fickman, Tony Sheehan ve Steve Mosko yer alıyor.

"Kevin Can Wait" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin