Merve Mutlu
04 Aralık 2020 - 17:38
Gündem

Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerine dayanan ve çok satan kitabından uyarlanarak tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin çok sevilen hikayesine yeni bir isim dahil oluyor.

Kırmızı Oda Esra kimdir?

20-12/04/elif-ceren.jpg

Esra, yeme bozukluğu olan bir genç kızdır. İç dünyasında farklı şeyler yaşayan Esra annesi Berna tarafından psikiyatrist Doktor hanımn kapısını çalar..

Kırmızı Oda dizisinde Esra karakterini Elif Ceren Balıkçı canlandırmaktadır.

Elif Ceren Balıkçı kimdir?

20-12/04/kirmizi-oda.png

Elif Ceren Balıkçı 1999 Avusturya doğumludur. İlk oyunculuk deneyimini henüz 9 yaşında Kayıp Prenses isimli dizi ile gerçekleştirmiştir.

Bugüne kadar Göç Zamanı, Bana Hicran De, Bez Bebek, Merhamet ve Madalyon isimli projelerin bir parçası olmuştur. Son olarak ise Atv kanalında 2015 yayınlanan Kırgın Çıçekler dizisinde Sedef karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin