Korkma Ben Yanındayım 1. bölümüyle bu akşam NOW'da başlıyor! Korkma Ben Yanındayım oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

NOW’ın, MedYapım imzalı yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelme hazırlanıyor. Korkma Ben Yanındayım dizisi oyuncuları kimlerdir? Korkma Ben Yanındayım dizisi konusu nedir? Korkma Ben Yanındayım 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Korkma Ben Yanındayım dizisi hangi gün başlıyor? Korkma Ben Yanındayım Selahattin kimdir? Şevket Çoruh kimdir? Korkma Ben Yanındayım Seher kimdir? Günay Karacaoğlu kimdir? Korkma Ben Yanındayım İnci kimdir? Nilsu Berfin Aktaş kimdir? Korkma Ben Yanındayım Mert kimdir? Eren Ören kimdir? Korkma Ben Yanındayım Turgut kimdir? Murat Aygen kimdir? Korkma Ben Yanındayım'ın Aylin'i Didem Balçın kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
09 Mart 2024 - 11:45
Kültür Sanat

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Merve Çolak’ın üstlendiği, senaryosunu ise Erkan Birgören’in kaleme aldığı NOW’ın yepyeni dizisi Korkma Ben Yanındayım bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Korkma Ben Yanındayım dizisi konusu nedir? Korkma Ben Yanındayım oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Korkma Ben Yanındayım dizisi 1. bölümde neler olacak? 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İşte detaylar! Korkma Ben Yanındayım dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

Selahattin (Şevket Çoruh): Ailesi için her türlü fedakarlığı yapan gururlu ve şefkat dolu bir baba. Tanık olduğu tüm kötülüklerin karşısında dimdik durur. En büyük hayali kızı İnci’nin doktor olmasıdır.

Seher (Günay Karacaoğlu): İnci’nin annesi. Ulusözler Koleji’nde temizlik personeli olarak çalışmaktadır. Ailesini bir arada ve ayakta tutmak için elinden gelen her şeyi yapar. Çocukları her şeyden önemlidir. Söz konusu çocukları olunca gözü dünyayı görmez.

İnci (Nilsu Berfin Aktaş): İçinde büyüdüğü yoksul hayata inat, başarısı ve duruşu ile her zaman örnek gösterilir. Sağlam adımlarla geleceğine yürüyen İnci, ailesi için umut ışığı ve en büyük güç kaynağıdır. Ailesinin gururla gösterecekleri başarılı bir örnek çocuk olmak için çok çalışır. Fakat bir okul partisinde aşkın büyülü dünyasına kapılınca hayat, İnci ve en yakınları için öngörülemez bir hal alır..

Mert (Eren Ören): Ulusözler Koleji’nin yakışıklı ve havalı erkeği. Okulun sahibi Turgut Ulusöz’ün büyük oğlu olmasına rağmen paranın gücüne kapılmamıştır. Babasının tüm baskısına rağmen doğru bildiği yolda yürümektedir.

Turgut (Murat Aygen): Ulusözler Koleji’nin sahibi. Büyük çabalar sonucu kurduğu hayat düzeninin bozulmaması için tüm gücüyle uğraşır. Tüm dünyayı baskı altına alabileceğini düşünmektedir. Bu düzeni korumak için herkesi ve her şeyi kontrol altında tutmaya çalışırken gözü ailesini bile görmez. Sevgiyi ve şefkati en yakınlarından bile mahrum eden Turgut’u kendi oğulları bile sevemez.

Aylin (Didem Balçın): Turgut Ulusöz’ün eşi. Kocasının baskısı altında yaşayan ürkek bir kadın olmasına rağmen her şeyden önce evlatları için her türlü mücadeleye girebilecek bir annedir.

Tufan (Doğaç Yıldız): İnci’nin abisi. En büyük hayali şarkıcı olmaktır. Hayalleri konusunda desteklenmeyince kırılır. Bazı konularda hassas ve kırılgan bir yapıda olmasına rağmen söz konusu ailesi olunca kaplan kesilir.  

Cihan (Durukan Çelikkaya): Ulusöz ailesinin küçük oğlu. Yumuşak ve vicdanlı bir kalbe sahiptir. Babasının korku saçan yapısı karşısında annesi ve abisiyle kurduğu dünyaya tutunarak yaşamaktadır.

Efe (Baran Emir Polat): İnci'nin kardeşi.

Korkma Ben Yanındayım” her cumartesi NOW’da.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin