Korku dizisi Locke & Key'in kamera önü ve arkası kadrosu şekillendi!

Netflix'in çizgi roman uyarlaması dizisi Locke & Key'de hazırlıklar sürüyor. Locke & Key'in oyuncu kadrosu şekillendi. Kadro detayları...

Uzun süredir geliştirme aşamasında olan; Fox ve Hulu'dan olumsuz dönüş almasının ardından kapağı Netflix'e atan fantastik-korku türündeki yeni dizi "Locke & Key"in kamera önü ve arkasındaki ekip iyice şekillendi.

"LOCKE & KEY" OYUNCU KADROSU

Joe Hill'in yaratıcısı olduğu aynı isimdeki çizgi romandan esinlenerek hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna şimdiye kadar katılan isimler Jackson Robert Scott (Bode Locke), Connor Jessup (Tyler Locke), Emilia Jones (Kinsey Locke), Darby Stanchfield (Nina Locke), Sherri Saum (Ellie Whedon), Griffin Gluck (Gabe), Steven Williams (Joe Ridgeway), Thomas Mitchell Barnet (Sam Lesser), Laysla De Oliveira (Dodge) ve Kevin Alves (Javi) oldular.

Hill, Carlton Cuse (Bates Motel) ve IDW Entertainment'in arkasında olduğu dizinin ilk iki bölümünün yönetmen koltuğunda Michael Morris'in oturacağı da duyuruldu.

19-02/25/michael-morris.jpg

Morris yakın zamanda AMC'nin Better Call Saul ve Preacher dizileri ile Netflix'in popüler gençlik dizisi 13 Reasons Why'da kamera arkasına geçmişti. Morris'in ekibinde yer aldığı diğer diziler arasında Billions, Shameless, House of Cards ve Bloodline bulunuyor.

"LOCKE & KEY" KONUSU

Locke & Key'in hikayesi; kocasının acımasızca öldürülmesinin ardından çocukları Kinsey, Tyler ve Bode'yi (Emilia Jones, Connor Jessup, Jackson Robert Scott) yanına alan Nina Locke'nin hayatlarını yeniden kurabilmek adına Lovecraft, Massachusetts'deki eski aile evlerine dönmesi ekseninde gelişiyor.

19-02/25/locke-key-dizi.jpg

Malikane, gizemli ve sihirli kapılarından geçenleri başka dünyalara taşıyan ve ayrıca bu kişilere özel güçler de sağlayan sihirli anahtarların olduğu hayaletli bir malikanedir. Evin kapıları, içinden geçenleri dönüştürmekle kalmıyor; aynı zamanda kötülük konusunda sınır tanımayan bir yaratığa da ev sahipliği yapıyordur.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Hill'in yaratıcısı olduğu çizgi romanının Netflix uyarlamasında Carlton Cuse, Aron Eli Coleite, Meredith Averill görev yaparken; Cuse ve Averill ikilisi aynı zamanda showrunner görevini üstlenmekteler. Locke & Key'in ilk bölüm senaryosu ise Hill ve Coleite ikilisince kaleme alınıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin