Kuşum Aydın'ın son halini görenler tanıyamadı!

Bir dönem yaptığı televizyon programlarıyla adından sık sık söz ettiren Kuşum Aydın'ın son hali sosyal medyaya damga vurdu! Kuşum Aydın'ın yüzüne ne oldu? Yaptırdığı estetiklerle son dönemde tanınmaz hale gelen Kuşum Aydın artık televizyon kariyerinin de bittiğini açıkladı. Kuşum Aydın kimdir? Kuşum Aydın kaç yaşında?

Gülcan Tarımoğlu
07 Nisan 2023 - 15:51
Magazin

Geçirdiği sayısız estetik operasyonlardan sonra görünüşü değişen ve kilo alan şarkıcı Kuşum Aydın, “2023’te yenileneceğim. Allah nasip ederse mide küçültme ameliyatı olacağım” açıklamasında bulunmuştu.

23-04/07/kusumaydin.jpg

Sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafta kilo verdiği gözlerden kaçmayan Aydın, paylaşımında, “Evet zayıfladım ama yolun yarısındayım devam ediyor” notunu düştü.

Görenlerin tanımakta zorlandığı 57 yaşındaki şarkıcı, daha önce yaptırdığı yüz dolgusundan dolayı yaşadığı pişmanlığı anlatmıştı.

23-04/07/ftglgw4xgai8xy2.jpg

"Yüzümü yakından çekip internette farklı görüntülerle veriyorlar. Benim bu yüzden televizyon kariyerim bitti. Sanıyorlar ki, estetik doktorlarının kapısında yatıyorum. Yaptırdığım dolgudan dolayı oluşan deformeden dolayı iki tane programım iptal oldu. üzümdeki deformasyon işlerime engel oldu. İnsanlar benim için yapmasaymış diyormuş. Ben aldım zaten cezamı. Botoksu bilmiyorum ama dolgu yaptırmayın derim. Dolgular durup beklermiş. Volkan gibi içeride patlarmış." dedi.

23-04/07/frafgjswcaanxmv.jpg

İLGİLİ İÇERİK

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin