Levent Yüksel'den nostaljik yolculuk!

Yılların eskitemediği seslerden olan Levent Yüksel, geçtiğimiz akşam özel bir mekanda verdiği konserde dinleyicileri nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Yüksel, kendisini dinleyenlere minnet duygularını iletti.

Berfin Sengil
15 Aralık 2023 - 09:25
Magazin

Pop müziğinin usta isimlerinden Levent Yüksel, önceki akşam özel bir mekanda verdiği konserde unutulmaz bir performansa imza attı. Yaklaşık üç saat sahnede kalan sanatçı, 90'lı yıllara damgasını vuran 'Ayrılmam', 'Kadınım', 'Medcezir' gibi klasiklerini seslendirerek sevenlerini nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Levent Yüksel geçtiğimiz yıllarda çıkardığı arabesk albümünden de şarkılar söyleyerek dinleyicilere sürprizlerle dolu bir gece yaşattı.

Sizin Sayenizde

Mekanı dolduran coşkulu hayranlarına teşekkür eden Yüksel duygusal anlar yaşayarak, "Gerçekten bu yaşıma kadar sizler sayesinde geldim. Hepinize minnettarım. Bugün sizinle nostaljik bir gece yaşayacağız. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim" dedi.

Ayakta Alkışlandı

Bağlama eşliğinde sergilediği şarkılarla izleyicileri büyüleyen Levent Yüksel konser boyunca sevenleriyle samimi sohbetlere de zaman ayırdı. Yüksel'in enerjisi ve unutulmaz performansı, konser sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin