M. Night Shyamalan Stranger Things'in bir bölümünü yönetmek istiyor

Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan, hayranı olduğu dizi Stranger Things'in bir bölümünde yönetmenlik yapmak istediğini belirtti.

Berfu Özlen
23 Ocak 2017 - 16:50
Magazin

M. Night Shyamalan her ne kadar televizyona yabancı olsa da Fox kanalı için Wayward Pines isimli bir bilim kurgu dizisine imza atmıştı. Shyamalan aynı zamanda TNT'ye daha önce HBO tarafından yayınlanmış Tales From the Crypt isimli bir korku dizisi uyarlaması da yapmak istediğini uzun zaman önce belirtmişti. Ancak bu proje yapım hakları sorunu yüzünden rafa kalkmıştı. 

Shyamalan görünüşe bakılırsa, televizyona geri dönmek istiyor. Digital Spy'a göre; ünlü yönetmen, Netflix'in ilk sezonunda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan dizisi Stranger Things'in ikinci sezon bölümlerine talip oldu. 

"Beni geri işe alabilirsiniz"

The Village, The Sixth Sense ve Signs gibi kült filmlerin yaratıcı Shyamalan, "Stranger Things'i çeken gençlerle Wayward Pines dizisinde beraber çalıştık. Kısa süre önce evime geldiler ve ben de beni tekrar işe alabileceklerini söyledim" dedi.

Shyamalan'la çalışan ve Stranger Things'in yaratıcıları olan Duffer kardeşler, Wayward Pines'da öğrendikleri korku taktiklerini Stranger Things'e adapte edebilmiş gibi görünüyor. 

Stranger Things'in 2. sezonu daha şaşalı ve daha karanlık bir temaya sahip olacak diyebiliriz. Diziyi daha popüler ve daha başarılı bir hale getirmek için Hollywood'da tanınan ünlü bir yönetmenin yardımları çok değerli olabilir. 

Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin