Marilyn Monroe'nun mezarının yanı satılıyor

Hollywood'un yıldız isimlerinden Marilyn Monroe ve Hugh Hefner'in yakınında yer alan tek kişilik mezar yerinin açık arttırmayla satışa çıkartıldığı açıklandı.

Berfin Sengil
28 Mart 2024 - 12:19
Magazin

Yıldız isim Marilyn Monroe ve Playboy dergisinin kurucusu Hugh Hefner'in yakınındaki mezar satışa çıkıyor. Monroe'nun Los Angeles'taki mezarının bir sıra yukarısı ve dört boşluk solu müzayedede açık arttırmayla satışa çıkacak. Mezarın 400 bin dolara alıcı bulacağı düşünülüyor.

Eşyaları da Satılıyor

Julien’s Auctions tarafından gerçekleştirilen açık artırmada Monroe'nun The Seven Year Itch (1955) filmindeki elbisesi, The Misfits (1960) filminin basın toplantısında giydiği elbise ve daha birçok kıyafeti de satılacak.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Monroe'nun kapağında yer aldığı ilk Playboy dergisi, Elizabeth Arden markalı ruju, Hefner'ın ceketi ve ipek pijamaları da satılacaklar arasında. Müzayede evi bu fiyatın en az dört katına çıkacağını tahmin etse de, mezar alanı için 50 bin 000 dolarlık bir başlangıç teklifi bulunuyor.

İlk Kez Birlikte Satılacak

Bir zamanlar Monroe, Hefner ve Playboy Enterprises'a ait olan 600'den fazla tarihi eser 28 Mart'tan 30 Mart'a kadar satışa çıkacak. Julien's Auctions'a göre bu eserler "tarihte ilk kez bir arada" satışa çıkıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin