Merve Mutlu
24 Şubat 2021 - 16:26
Gündem

Fox ekranlarının başarılı oyuncuları bir araya getirerek farklı bir hikaye anlatmak üzere hazırlanmış yeni dizisi Masumiyet bu akşam başlıyor. Dizinin Bahar'ı kimdir? sorusunun yanıtı da haberimizde sizi bekliyor...

Masumiyet Bahar kimdir?

21-02/24/masumiyet-bahar.png

Ela'nın annesi olan Bahar genç yaşta anne olmayı seçmiş ve üniversitenin kapısından dönmüştür. İdeallerini unutan gücünün farkında olmayan Bahar, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla yaşananların ardından gücünü fark edecektir. Ela'nın öleceği 19. yaş günü onu da değiştirecektir.

Masumiyet dizisinde Bahar karakterini Deniz Çakır canlandırmaktadır. 

Deniz Çakır kimdir?

21-02/24/deniz-cakir.jpg

Deniz Çakır 31 Aralık 1982 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlk ve Orta öğretim eğitimini bitirdikten sonra Hacettepe Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü okumaya hak kazandı. Yüksek öğrenimi sürdüğü sırada 2000 ila 2004 yılları arasına tekabul eden sürede reklam dublaj çalışmaları yaptı. Bu tarihten sonra da konservatuar'dan mezun olarak İstanbul'a taşındı. 2005 - 2007 yılları arasında tiyatroda yer aldı ve birçok animasyonda seslendirme yaptı. 2010 yılında İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde "En iyi yardımcı kadın oyuncu - Dram" ödülünü kazanmaya layık görüldü. Eylül 11'de İffet adlı dizide yer aldı, sonrasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Şah Sultan" karakterini canlandırdı ve 2014 yılında Yasak adlı dizide rol aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem karakterini canlandırmıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin