Melek Mosso'dan düğün yerine destek konseri!

Şarkıcı Melek Mosso, önceki gün Serkan Sağdıç ile evlendi. Mosso, düğün yapmak yerine depremzedeler için bir yardım konseri düzenleme kararı aldı. Melek Mosso-Serkan Sağdıç çiftinin sahnesinde Haluk Levent ve Zara gibi ünlü isimler de şarkılar söyledi.

ozan
12 Ekim 2023 - 11:07
Magazin

Melek Mosso, uzun zamandır ilişkisi devam eden model sevgilisi Serkan Sağdıç ile önceki gün Mersin'de nikah masasına oturdu. Nişan ve kınayı bir arada yaparak adından söz ettiren çift, bu kez de düğün yapmak yerine gelirinin depremzedelere aktarılacağı bir yardım konseri düzenlemeyi tercih etti.

Konser biletlerinin satışı günler öncesinden duyurulurken, Mosso'yu sahnede Haluk Levent ve Zara da yalnız bırakmadı.

23-10/12/melek-mosso-5.png

İlk dans sahnede!

Nikahın ardından sahneye çıkan Mosso ve Sağdıç çifti, ilk dansını Kenan Doğulu'nun 'Tencere Kapak' şarkısıyla yaptı.

23-10/12/melek-mosso-11.png

Melek Mosso'nun straplez korse detaylı, sade gelinliği hayranları tarafından çok beğenildi.

Zara ve Haluk Levent yalnız bırakmadı

23-10/12/melek-mosso-7.png

Düğün yapmak yerine depremzedeler için destek konseri düzenleyen Melek Mosso'nun sahnesinde Zara şarkılarını izleyicilerle birlikte söyledi.

23-10/12/melek-mosso-10.png

Depremzedeleri ilk günden beri yalnız bırakmayan Haluk Levent, bu kez Mosso'nun etkinliğine dahil oldu. Levent'in sahnede zeybek oynadığı anlar büyük alkış aldı.

23-10/12/melek-mosso-1.png

Melek Mosso, günler önce "Düğün yapmanın ne kadar zor olduğunu anladığımız bu dönemde, nikahımızdan hemen sonra sevdiceğimle konuşup Mersin'de bir destek konseri yapmaya karar verdik. Tabii pek çok sürpriz sanatçı dostumla sahnemi paylaştığım düğün tadında bir konser olacak. Askıda biletlerimiz de satışa çıktı. Gelmeyecek olsanız bile destek için dilediğiniz kadar bilet alabilirsiniz" notuyla bir paylaşımda bulunmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin