Mert Yazıcıoğlu'nun dizisi sevgilisi Afra Saraçoğlu'nun dizisi ile pişti oldu!

İkisi de başarılı oyuncu olan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu çiftinin dizileri aynı akşam yayında olacak. İşte detaylar..

Merve Mutlu
21 Ocak 2019 - 09:20
Magazin

Çekimleri geçen yaz yapılan İyi Oyun film setinde tanışan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun ilişkileri devam ediyor. Sempatik çiftin ilişkileri geçtiğimiz haftalarda kutlanan Afra Saraçoğlu'nun doğum gününde, çiftin paylaşımları ile ortaya çıkmıştı. 

Aşklarını ilan eden çift artık birbirine rakip olacak. Kardeş Çocukları dizisi ile pazar akşamlarda olan Mert Yazıcıoğlu'nun rakibi, Kardeş Çocukları dizisi ile pazar akşamları izleyici karşısına çıkacak olan Afra Saraçoğlu oldu. 

19-01/21/kareed.png

Bir Litre Gözyaşı daha önce birkaç kez reyting sonuçlarına yenik düşmüş, ancak senarist değişikliği ile kurtarılmaya çalışılmıştı. 27 Ocak akşamı yayınlanacak bölümünden itibaren de senaryoda 4 yıllık bir geçiş yaşanacak ve Bir Litre Gözyaşı dizisi bir gençlik dizisine dönüştürülecek. 

Son oyunculuk performansını Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde yaşayan Afra Saraçoğlu'nun, senaryosu ve kadrosuyla dikkat çeken yeni dizisi Kardeş Çocukları da 27 Ocak'ta izleyicinin beğenisine sunulacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin