Miray Daner 'Hayat'ı anlattı

Şimdilerde Hudutsuz Sevda dizisinde Zeynep'i canlandıran Miray Daner, Zeki Demirkubuz'un 'Hayat' filminde yaşadıklarını anlattı. Daner, "Çok samimiyetle söylüyorum, benim için zor bir performanstı" diye konuştu.

Berfin Sengil
06 Aralık 2023 - 13:53
Magazin

Oyunculuğa küçük yaşta başlayan Miray Daner, rol aldığı dizi ve filmlerin yanı sıra Zeki Demirkubuz’un 'Hayat' filmindeki Hicran karakteriyle de dikkatleri üzerine çekti.

Milliyet Sanat’ta Asu Maro’nun konuğu olan Miray Daner, Hicran'ın hayat verdiği en zor karakter olduğunu belirtirken "Çok samimiyetle söylüyorum, benim için zor bir performanstı" dedi.

Seyirciyle buluşmasına sayılı günler kalan Zeki Demirkubuz’un 'Hayat' filminde kendisini zorla evlendirmek isteyenlere karşı çıkan ve İstanbul'a kaçan Hicran'a Miray Daner hayat veriyor.

Z kuşağına dahil olmasına rağmen kendisine Y kuşağına daha yakın bulduğunu söyleyen Miray Daner, Zeki Demirkubuz ile sinemaya adım atmasını da değerlendirdi.

'Defalarca Hikayemizi Anlattık'

Yönetmen Demirkubuz ile film öncesi uzun bir hazırlık sürecinden geçtiklerini ifade eden Daner, şunları söyledi:

"Başta Zeki Hoca hiç bize oyun vermeden kendimiz nasıl istiyorsak, sahneyi nasıl hissediyorsak öyle yorumladık. Zeki Hoca ne oldu, nasıl oldu hikayeleştirmemizi isterdi. Ben Zeki Hoca’ya defalarca hikayemizi anlattığımı hatırlıyorum. Bu güveni kazandıktan sonra bizi bıraktı. Biz oynadıktan sonra düzeltmek istediği yerleri düzeltti. Ama genelinde oyuncuyu serbest bırakmayı tercih etti."

Her Şeyin Mükemmelliği Yalan Geliyor

Miray Daner verdiği röportajda sosyal medyadan çok fazla hoşlanmadığını da itiraf ederek, "Sürekli bu güzellik standartlarına, algılarına uymak zorunda hissettiren bir uygulamayı kullanmak bana iyi hissettirmiyor. Orada yaratılan bu güzellik standardı, böyle her şeyin mükemmel oluşu, bu bana yalan geliyor ve doğru bulmuyorum açıkçası" dedi.

Kendini sevmenin kıymetli olduğunu kaydeden Miray Daner, "Ben kilolu olduğum dönemde de kendimi her zaman çok sevip beğendim. Hiç bu anlamda kendimi dövmedim" diyerek yaşıtlarına da önemli bir tavsiyede bulunmuş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin