Müjde Uzman ve Sinan Akçıl aşkı belgelendi!

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman ve şarkıcı Sinan Akçıl, geçtiğimiz akşam ilk kez beraber görüntülendi.

ozan
25 Ekim 2023 - 15:29
Magazin

Kızılcık Şerbeti'nde Alev karakteriyle gündemden düşmeyen oyuncu Müjde Uzman, özel hayatıyla da çok konuşuluyor. Şarkıcı Sinan Akçıl ile sevgili olduğu iddia edilen Uzman, geçtiğimiz akşam Muhabir Online tarafından ilk kez Akçıl ile beraber görüntülendi.

Yakın zamanda Oğuzhan Uğur'dan ayrılan Müjde Uzman, sosyal medyadan bir hikaye paylaşmıştı. Hayranlarının dikkat etmesiyle Uzman'ın paylaşım yaptığı evin Sinan Akçıl'a ait olduğu iddia edilmişti.

Akçıl, katılığı bir programda Uzman'la bir düğünde denk geldiklerini ve eski günleri andıklarını söylerken yeniden görüştüklerini bir anlamda itiraf etmişti.

23-10/25/ekran-goruntusu-2023-10-25-153707.png

Muhabir Online ekibi tarafından ilk kez yakalanan çift, Galatasaray maçını izlemeye geldiklerini ifade etti.

Muhabirin, "Müjde Hanım'ın hayranları tarafından tehditler alıyordunuz, evi değiştirecek misiniz?" sorusuna ikili, gülerek cevap verdi. Müjde Uzman "Onun problemi bana sataşan yok valla" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin