Murat Ünalmış, başrolünü canlandırdığı Gülcemal dizisine işte böyle veda etti!

Yetenekli oyuncu Murat Ünalmış, başrolünü üstlendiği Gülcemal dizisine veda etti... Murat Ünalmış kimdir? Gülcemal final mi yaptı? Ne zaman final yapacak? Kaçıncı bölümde final yapacak? Neden final yapıyor? Gülcemal 13. bölüm final mi? Gülcemal 13. bölüm izle! Full HD izle! Gülcemal kimdir?

Fox'un; yapımını MF Yapım’ın, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği “Gülcemal” dizisi bu akşam 13. bölümüyle son kez ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

GÜLCEMAL FİNAL BÖLÜMÜ FULL İZLE! GÜLCEMAL 13. BÖLÜM CANLI İZLE!

İLGİLİ İÇERİK

Reyting savaşına yenik düşen Gülcemal dizisinin başrol karakterine hayat veren Murat Ünalmış, Intagram hesabından yayınladığı paylaşımla Gülcemal'e veda etti!

İşte duygu dolu o paylaşım...

"Gülcemal 13. final bölümüyle bu akşam sizlerle. Güllere aşık bir insan olarak ismi bile benim için çok kıymetli. Gönülden yaptığım güzel bir projeydi. Çok kıymetli, güzel insanları tanımama vesile oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."

23-07/13/2023-07-13-13.png

Gülcemal, bu akşam saat 20.00'de Fox TV'de 13. bölümüyle son kez ekranlarda!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin