Netflix House Of Cards'ı bitirme kararı aldı!

Kevin Spacey'in adının karıştığı taciz olaylarından sonra dün eşçinsel olduğunu açıklamıştı. Netflix, Kevin Spacey'in dizisini bitirme kararı aldı.

Berfu Gürle
31 Ekim 2017 - 11:44
Gündem

House of Cards dizisi ile ekranlara gelen başarılı oyuncunun kariyeri kötü durumda. 46 yaşındaki aktör Anthony Rapp'in açıkladığı istismar ile ortaya çıkan gerçek Kevin Spacey'i işinden etti. Netflix, Kevin Spacey'in dizisini bitirme kararı aldı.

Netflix'in açıklamasına göre ödüllü dizi House of Cards'ın bitirilmesi istismar olaylarından önce anlaşmaya varıldığı yönünde. Yaşanan bu olay için oldukça üzgün olduklarını da dile getiren Netflix bünyesi: "Dün gece basına yansıyan haberlerden sonra, Baltimore'da bulunan dizi oyuncuları ve set çalışanlarını desteklemek ve kendilerini güvende hissetmelerini sağlamak için bu öğleden sonra bir toplantı gerçekleştirdik. Kevin Spacey, daha önce de belirlediğimiz gibi sette bulunmuyor" şeklinde açıklamada bulundu.

17-10/31/house-of-cards-bitiyor-1509439766.jpg

6. sezonunun çekimlerinin sürdüğü öğrenilen dizinin 2018 yılında yayınlanarak final yapması bekleniyor.

Dizinin biteceği haberi hisseleri etkiledi

Netflix'in yaptığı açıklama sonrası online yayın şirketinin hisseleri düştü. ABD borsalarında yer alan hisselerin bu açıklama sonrası yüzde 1,17'lik düşüş yaşandığı görüldü.

Kevin Spacey'in açıklaması

17-10/31/kevin-spacey-aciklamasi.jpg

Sosyal medyada paylaştığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

 "Bu olayı hatırlamıyorum, bunca yıl yaşattığım duygular için en samimi şekilde özür dilerim. "

"Dürüst olmam gerekirse 30 seneyi aşkın önceki bu olayı hatırlamıyorum. Ancak dediği gibi davrandıysam çok sarhoş olduğum bir andaki bu davranışlarımdan ötürü en samimi özürlerimi borçluyum. Bunca yıl yaşattığım duygular için de özür diliyorum. Özel hayatımla ilgili korumacı tavrım nedeniyle hakkımda pek çok hikayenin konuşulduğunu biliyorum.

17-10/31/kevin-spacey-aciklamasi-1509439534.jpg

En yakınımdakiler bilir ki, hayatımda hem erkeklerle hem kadınlarla ilişkim oldu. Erkeklerle duygusal ilişkiler yaşadım ve onlara aşık oldum ve şimdi de hayatımı eşcinsel bir erkek olarak sürdürmeyi seçiyorum. Bu gerçeklikle açık ve dürüst bir şekilde yüzleşmeliyim, bu da davranışlarımı gözden geçirmek ile başlıyor.” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin