Nilgün Belgün'den duygulandıran Kenan Işık paylaşımı!

Sanatçı Nilgün Belgün, 2014 yılında geçirdiği beyin kanamasının ardından uzun yıllardır tedavisi devam eden Kenan Işık ile bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı.

Berfin Sengil
12 Aralık 2023 - 11:31
Magazin

Ünlü sanatçı Nilgün Belgün, sosyal medya hesabından 1995 yılında sahneledikleri "Matruşka" oyununun kulisinde Kenan Işık ile çekilen fotoğrafını paylaştı. 

'Siz Çile Çektikçe Güzelleştiniz'

Nilgün Belgün, paylaşımının altına şu sözleri yazdı:

"Kenan Işık’la bu fotoğrafımıza rastladım albümümde… Yıl 1995 ve biz Hadi Çaman’la birlikte 'Matruşka' adlı iki kişilik bir oyun oynuyoruz. Yönetmenimiz sevgili Kenan Işık sahneye koydu oyunumuzu benim isteğim ve ricamla. Çünkü Kenan Işık şahane bir oyun yönetmenidir. Öyle çok çalıştık ki yorgunluktan bitap düşmüştüm.

Hiç unutamadığım bir yazı yazdı oyunun gala gecesi makyaj aynama. 'TİYATRO ÇİLELİ BİR İŞTİR. SİZ ÇİLE ÇEKTİKÇE GÜZELLEŞTİNİZ' Bu yazıyı kulis odama girince gördüm ve öyle duygulandım ki... Sahneye çıktım ve en güzel oyunumu oynadım o gece… İlk tebriğe gelen de yönetmenimiz Kenan Işık oldu. Şu anda bu yazıyı yazarken de aynı duygularla yazdım. İyi ki dediklerimden biridir 'Matruşka' ve yönetmenimiz Kenan Işık sanat yolculuğumda…"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin