Onur Büyüktopçu sitem etti

Kiralık Aşk isimli dizide hayat verdiği Koriş karakteriyle önemli bir hayran kitlesi yakalayan Onur Büyüktopçu, katıldığı programda sitem etti. Peki Onur Büyüktopçu neden sitem etti? Onur Büyüktopçu niye başka dizilerde yer almadı? Onur Büyüktopçu kime sitem etti? Onur Büyüktopçu kimdir?

Berfin Sengil
02 Şubat 2024 - 17:34
Magazin

Ekranlarda ilk olarak 2015 yılında yayınlanan Kiralık Aşk dizisiyle gördüğümüz ve burada canlandırdığı Koriş karakteriyle çok sevilen Onur Büyüktopçu, TV8'de yayınlanan Aramızda Kalmasın programına konuk oldu.

Kiralık Aşk'ın ardından Yemekteyiz programında da sunuculuk yapan Büyüktopçu, katıldığı programda yapımcılara sitem etti.

'Ya Koriş Ol Ya da İş Yok'

Daha önce de kendisine televizyonlarda oyuncu ve sunucu olarak yer bulamadığını dile getiren Onur Büyüktopçu bir kez daha programda serzenişte bulundu.

Onur Büyüktopçu, "Yapımcılar ya 'Koriş' gibi olmamı istiyorlar ya da başka rol getirmiyorlar" diyerek kendisini kalıplara sokan oyunculuk sektörünün yoruculuğundan bahsetti.

'Yapımcıların Silkelenmesi Lazım'

Başarılı oyuncu ayrıca, "Yapımcıların da biraz silkelenmesi lazım. Herkesi aynı işte görmekten midem bulandı" diyerek dizi-film alanında sürekli aynı senaryo ve oyuncuların yer almasından duyduğu rahatsızlığı ifade etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin