Onur Saylak: "Aktif bir babayım"

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunumuyla yayınlanan Empati'nin bu çarşamba konuğu oyuncu ve yönetmen Onur Saylak oldu. Saylak, yaşanmış hikayelerle empati kurarken özel hayatı, çocukluğu ve babalığına dair çok özel açıklamalar yaptı.

ozan
09 Kasım 2023 - 14:38
Magazin

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu ve NTV ekranlarında yayınlanan Empati'nin bu çarşamba konuğu oyuncu ve yönetmen Onur Saylak oldu. Saylak, yaşanmış hikayelerle Empati kurarken samimi açıklamalar yaptı. 

'Benim normal kıyafetim Beşiktaş forması'

Beşiktaş formasıyla evde gezen bir adam olduğunu söyleyen Saylak, "Maç günleri de normal günlerde de. Akşam eve gidince normal kıyafetim Beşiktaş forması. O kadar Beşiktaşlıyım! Seviyorum" diye konuştu.

23-11/09/still1106_00007.png

'Aktif bir babayım'

Aktif bir baba olduğunu kaydeden Saylak, "Her anlarıyla her dertleriyle uğraşıyorum. Yeri geliyor alt değiştiriyordum, bez değiştiriyordum yani. Küçük beye her sabah süt yapıyoruz, sabahları oyun oynuyoruz. Sabahları istisnasız 6 buçuk 7'de kalkıyoruz. Oyun grubu var, sabahları gidiyor ve biz her sabah bu seremoniyi gerçekleştiriyoruz. Kızlarla da ne istiyorlarsa... Artık 11 buçuk yaşındalar. Ne kadar birlikte vakit geçirirsek o kadar iyi, çok mutluyum bu zamanı ayırdığım için onlara" dedi.

'İlk aşkımı unutmadım'

Onur Saylak'tan aşk itirafı da geldi. Başarılık yönetmen, "İlk aşkım orta sondaydı, orta sonda başladı. Şunu çok net hatırlıyorum, aynı sınıftaydık aslında, fakat onu başka duygularla ilk gördüğüm anı hiç unutmuyorum. O kadraj olarak halen bende duruyor. Yüzünü de hatırlıyorum. İlkler kolay kolay unutulmuyor" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin