Özge Borak konuya açıklık getirdi

Katıldığı bir programda eski evlilikleriyle ilgili "Ayıp olmasın ya şimdi, o kadar da adım attık diye vazgeçmedim" diyen oyuncu Özge Borak'tan yeni açıklama geldi. Borak, "Sözümün çarpıtıldığı, farklı anlam çıkartılmaya çalışıldığı konuların hiçbirine cevap vermem. Kim ne anlamak istiyorsa onu anlayacaktır" dedi.

Berfin Sengil
20 Aralık 2023 - 15:08
Magazin

Kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile 2006–2010 yılları arasında ve komedyen Ata Demirer ile 2012-2014 arasında evli kalan Özge Borak, katıldığı bir programda yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

Artık Kimseye Verecek Hesabım Yok

Kendi doğrularına göre yaşayıp yaşamadığı sorulan Borak şunları söyledi:

"Yaşamıyordum, büyük oranla yaşamıyordum. Neden? Eski evliliklerime de gidebiliriz. Doğru yolda olmadığına inandığım bir şeyden daha önce vazgeçebilirdim. Ayıp olmasın ya şimdi, o kadar da adım attık diye vazgeçmedim. Belki de son sekiz yıldır kendi doğrularımla yaşıyorum. Artık kimseye verecek bir hesabım yok, bu benim hayatım. Kimseye kötülüğüm yok, bu kararı ben verdim diye yaşıyorum hayatı."

Özge Borak'tan Yeni Açıklama

Özge Borak uzun zaman önce söylediği sözlerin yeniden gündem olması üzerine açıklama yaptı. Borak şunları söyledi:

 "Sözümün çarpıtıldığı, farklı anlam çıkartılmaya çalışıltığı konuların hiçbirine cevap vermem. Kim ne anlamak istiyorsa onu anlayacaktır. Fakat çok uzayıp gitmiş olan ve maalesef sadece beni ilgilendirmeyen bir konuya açıklık getirmek isterim.

'Ayıp olmasın diye evlendim' gibi bir cümle kurmadım. Anlatmaya çalıştığım konuda sözlerimi sırf magazinsel olsun diye çarpıtan her kimse asıl ayıp edendir. Kaldı ki beni biraz olsun seyretmiş, tanımış, röportajımı izlemiş kimse böyle bir cümle kurduğuma inanmaz. Zaten programı izleyenler ne anlatmaya çalıştığımı anladılar. Bugüne kadar kimseyle söz savaşına girmemiş, boşandığı zaman dahi tek kelime etmemiş biri olarak yıllar geçtikten sonra mı konuşacağım?

Yapmayın rica edeceğim. Dinlemeden, izlemeden ve tabii anlamadan, sadece manşet üzerinden yorum yapanlar var. Yapmayın, önce anlayın. Elbette sevmek mecburiyetinde değilsiniz, saygımızı yitirmeyelim. İyi günler..."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin