Özkan Uğur doğum gününde anıldı!

Temmuz ayında hayatını kaybeden sanatçı Özkan Uğur, doğum gününde unutulmadı. Eşi ve oğlunun yanı sıra uzun yıllar MFÖ grubunda birlikte şarkılar söylediği dostu Mazhar Alanson da sanatçıyı doğum gününde anmayı unutmadı.

ozan
19 Ekim 2023 - 15:29
Magazin

Geçtiğimiz yıllarda hastalığı tekrarlayan Özkan Uğur, 1,5 aylık yoğun bakım sürecinin ardından 8 Temmuz'da hayatını kaybetti.

Özkan Uğur'un 34 yıllık hayat arkadaşı Aysun Uğur, oğlu Alişan Uğur ve sahne arkadaşı Mazhar Alanson, sanatçıyı doğum gününde paylaşımlarıyla anmayı unutmadılar.

23-10/19/zkan-ugur-2.png

Eşi Özkan Uğur ile fotoğrafını paylaşan Aysun Uğur, "İyi ki doğmuşsun canım Özkan'ım. İyi ki bir olmuşuz. Seni özledim" notunu düştü.

23-10/19/zkan-ugur-1.png

Alişan Uğur ise babasıyla çekildiği bir fotoğrafını, "Doğum günün kutlu olsun canım babam. Seni çok seviyorum" notuyla paylaştı.

23-10/19/mfo.png

Sanatçı Mazhar Alanson ise "Muhabbetler Sana Doğru" şarkısını söyledikleri video ile MFÖ grubunun ayrılmaz parçası Özkan Uğur'u andı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin