Rıza Komiser Seksenler yeni sezonda rol alacak! Onur Dilber müjdeyi verdi...

Heyecanla beklenen Seksenler dizisinde Rıza Komiser karakterini canlandıran Onur Dilber yeniden kadroda!

Nurşah
21 Ağustos 2019 - 12:09
Gündem

Ekranların unutulmaz dizisi Seksenler yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İzleyiciler, sevilen dizinin yeni sezon bölümlerinde hangi isimlerin yer alacağını merakla araştırmaya başladı! Müjde, Onur Dilber'den geldi!

19-08/21/seksenler-geri-donuyor.jpg

Seksenler'in Rıza Komiser'i geri dönüyor!

Seksenler dizisinin yeni bölümleri merakla beklenirken, kadroda yer alacak eski oyuncular da yavaş yavaş belli olmaya başladı. İlgiyle takip edilen dönem dizisinde Rıza Komiser karakteri ile beğeni kazanan Onur Dilber, yeni sezon bölümlerinde de rol alacağını sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı!

19-08/21/onur-dilber-seksenler.jpg 

Onur Dilber, Instagram üzerinden "seksenler'de var mısın yok musun meselesi" açıklaması ile paylaştığı videoda "Evet doğru, Seksenler yeniden başlıyor ve Seksenler'in yeni bölümlerinde ben de varım" diyerek hayranlarını sevindirdi. Gönderi kısa sürede pek çok beğeni ve yorum aldı...

Birol Güven tarafından ekranlara döneceği geçtiğimzi aylarda müjdelenen dizi Seksenler, çok yakında TRT 1'de izleyicisinin karşısında olacak. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin