Savaşçı'nın sezon finali ne zaman? Tarihi belli oldu!

Fox ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinin sezon finali tarihi belli oldu. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
03 Mayıs 2019 - 16:52
Magazin

Kadrosunda: Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy, Murat Serezli, Ege Aydan, Fırat Albayram gibi isimleri buluşturan ve Fox ekranlarında: Özel Kuvvetler Komutanlığına, kamuoyunda bilinen adıyla “Bordo Bereliler”e mensup bir timin hikayesini anlatan Savaşçı dizisinin sezon finali tarihi belli oldu.

19-05/03/savasci.jpg

Savaşçı sezon finali ne zaman?

2017 yılında Limon Film imzası ile ekran serüvenine başlayan Savaşçı dizisi, sezon finali kararı aldı. Yaklaşık Eylül ayına kadar sürecek olan sezon arasının ardından yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkacak olan dizinin sezon finali tarihi de belli oldu. 

19-05/03/savasci-dizisi.jpg

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın iddiasına göre: Savaşçı dizisi herhangi bir aksilik olmazsa 26 Mayıs Pazar akşamı sezon finali yapacak. Yani 76. bölüm, Savaşçı dizisinin sezondaki son bölümü olacak.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin