Sefa Doğanay kem gözlülere söylendi!

Sanatçı Sefa Doğanay, stand-up gösterisinin provasına giderken objektiflere yansıdı. Doğanay, işlerini erkenden anlatınca o işin olmadığını belirterek, "Nazar değiyor herhalde bana." dedi.

ozan
07 Ekim 2023 - 10:25
Magazin

Komedyen Sefa Doğanay, geride bıraktığımız gün Watergarden İstanbul'da objektiflere takıldı. "Kokpit" adlı stand-up gösterisi için Duru Tiyatro'ya provaya gelen Doğanay, oyun öncesi basın mensuplarının fotoğraf isteğini kırmadı. 

Gösteri öncesi soruları yanıtladı

Soruları da yanıtlayan Doğanay, her şeyin yolunda gittiğini belirtti. Sefa Doğanay, "Akşam gösterim var. Turnelerimiz tam gaz devam ediyor. Çok yoruluyoruz ama bütün yorgunluk sahneye çıkınca bitiyor." dedi.

23-10/07/sefa-doganay-1-1696663877.JPG

'Nazar değiyor herhalde bana'

Gazetecilerin yeni projeleri olup olmadığı sorusunu da yanıtlayan Doğanay, "Yeni sürpriz şeyler var, olacak. Ama söylemek istemiyorum şimdiden, söyleyince ne oluyorsa o iş olmuyor. Nazar değiyor herhalde bana." ifadelerinde bulundu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin