Merve Mutlu
04 Şubat 2021 - 13:20
Gündem

Hakkını Helal Et dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile oyunculuk kariyerine başlayan ve Akasya Durağı'nda Zeyno karakteri ile yıldızı parlayan başarılı ve güzel oyuncu Sitare Akbaş, en son Sen Çal Kapımı dizisinde Fifi karakterini canlandırıyordu. Diziden ayrılan oyuncunun yeni adresi belli oldu.

21-02/04/sitare-akbas.jpg

Rol aldığı son dizi Sen Çal Kapımı'da baş karakter olan Eda'nın yakın arkadaşlarından biri olan ve hem marjinal görünümü hem de gamsız hali ile dikkat çeken Fifi'sini canlandıran Sitare Akbaş, 27.Adana Altın Koza Film Festivali’nde Umut Evirgen’in senaryosunu yazdığı, yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı “Ben Bir Denizim” filmindeki oyunculuğu ile “Türkan Şoray Umut Vadeden Kadın Oyuncu” ödülünü alan Sitare Akbaş, Show TV'nin sevilen dizisi Ramo'nun kadrosuna dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin