Serkan Çayoğlu'ndan aşk itirafı!

Kendisi gibi oyuncu olan Özge Gürel ile 2022 yılında dünyaevine giren Serkan Çayoğlu, bir dergiye verdiği röportajda eşine yeniden ilan-ı aşk etti. Çayoğlu, Gürel'in yanında kendini çabasız ve özgür hissettiğini dile getirdi.

ozan
08 Kasım 2023 - 12:40
Magazin

Birlikte rol ldıkları Kiraz Mevsimi dizisinde aşkları başlayan ve uzun yıllardır devam eden ilişkilerini 2022 yılında yurt dışında yaptıkları nikahla taçlandıran Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, birbirlerine olan aşklarını sık sık sosyal medyada da paylaşıyor. Çayoğlu, son olarak Elle Türkiye dergisine verdiği röportajda aşk dolu sözler sarf etti.

23-11/08/serkan-ozge-2.png

'Kimse Ona Benzemiyor'

Serkan Çayoğlu eşi için, "Özge ilk andan itibaren çok farklı geldi bana. Doğru kelime bu, başkaydı. Gördüğüm, tanıdığım kimseye benzemiyor; kimse de ona." ifadelerini kullandı.

'Yanında Çabasız ve Özgürüm'

Eşine duyduğu yoğun duyguları ise yakışıklı oyuncu, "Kendim gibi hissediyorum yanında, çabasız ve özgür. Sanki başka bir şeye ihtiyacınız yok gibi bir his, her şey tamam sanki ve geri kalan her şey hallolur yanımda ve mutluysa" diyerek anlattı.

23-11/08/serkan-ozge-1.png

2014 yılında başlayan ilişkilerini 2022 yılında evliliğe bağlayan Gürel-Çayoğlu çifti, özel anlarını sevenleriyle paylaşmaktan da geri durmuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin