Shadowhunters 3. sezon fragmanı ve başlangıç tarihi!

Freeform'un ilgi gören dizilerinden Shadowhunters'ın 3. sezonundan ilk görüntüler geldi!

Volkan Küçükel
07 Ekim 2017 - 23:50
Gündem

Cassandra Clare'nin The Mortal Instruments roman serisinden Ed Decter tarafından ekranlara uyarlanan doğaüstü temalı dizi "Shadowhunters" takipçileri için beklenen tarih duyuruldu!

SHADOWHUNTERS 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

New York Comic Con'da yapılan duyuruya göre Freeform'un sevilen dizisi 3. sezonuyla 03 Nisan 2018 tarihinde ekranlara geri dönecek.

Dizinin 13 bölümlük ilk sezonu 12 Ocak 2016-05 Nisan 2016, 20 bölümlük ikinci sezonu ise 02 Ocak 2017-14 Ağustos 2017 tarihleri arasında izleyicilerle buluşmuştu.

3. SEZONA BÖLÜM TAKVİYESİ!

Kanal, ayrıca 3. sezon için 10 bölümlük ek sipariş verdi. Böylelikle bir önceki sezon olduğu gibi Shadowhunters takipçilerini yeni sezonda 20 bölümlük uzun bir serüven bekliyor olacak.

17-10/07/shadowhunters-dizisi.jpeg

SHADOWHUNTERS 3. SEZONA İKİ YENİ İSİM!

Dizinin yeni sezonunda yeni yüzlerle de karşılaşacağız. Javier Muñoz (Hamilton) ve aktris Anna Hopkins (Arrow) ikilisi Shadowhunters ekibine iki yeni düşman karakterleriyle katıldılar.

- Broadway yıldızı Javier Muñoz (Hamilton); Magnus Bane için rakip büyücü,

- Anna Hopkins (Arrow) ise sezonun ana kötüsü gizemli Lilith karakteriyle karşımızda olacak.

17-10/07/javier-munoz-anna-hopkins.jpg

Bugün düzenlenen New York Comic Con paneline dizi ekibinden yürütücü yapımcılar Todd Slavkin, Darren Swimmer ve Matt Hastings ile oyuncu kadrosundan Katherine McNamara (Clary), Isaiah Mustafa (Luke), Matthew Daddario (Alec) ve Alisha Wainwright'ın (Maia) katıldığını da not düşelim.

Ve New York Comic Con'dan gelen bir diğer önemli gelişme ise 3. sezonun ilk fragmanıydı.

İşte yaklaşık 1:30 dakika süreli o fragman:

"Shadowhunters" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin