Sıla'dan Harbiye'de olay hareket!

Türk pop müziğinin en sevilen sanatçılarından Sıla, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda BtcTurk 10. Yıl Konserleri’nde sahneye çıktı. Dinleyenlerin mest olduğu gecede, Sıla özel bir konsere daha imza attı.

ozan
28 Eylül 2023 - 09:38
Magazin

KerkiSolfej’in gerçekleştirdiği sonbahar konserleri kapsamında iki ay sonra İstanbullularla yeniden  kavuşmanın sevincini yaşayan Sıla, seyircisini 'Bırak' şarkısıyla selamladı. Özel repertuvarıyla şarkılarını sevenleriyle dev bir koro halinde seslendiren sanatçı, iki saat boyunca hafızalardan silinmeyecek bir performans sergiledi.

23-09/28/sila5.jpeg

Dinleyenlerle Düet
Sıla, Vur Kadehi şarkısını seslendirirken kendisine coşkuyla eşlik eden seyircisinin veteriner arkadaşı Şükrü Çobanoğlu olduğunu görünce şaşırdı ve sahneye davet etti. Şarkıyı arkadaşıyla birlikte söyleyen sanatçı,  "Yıllarca biz kendisine çocuklarımızı emanet ettik. Şimdi sahnede kendisiyle şarkı söylemek ne büyük mutluluk." dedi.

23-09/28/sila.JPG

Yoğun İlgi Üzerine 7. Konser
28 Eylül, 1 Ekim, 14 Ekim tarihlerinde Harbiye Açıkhava’da hayranlarının karşısına çıkacak olan Sıla, sevenlerinin yoğun talebi üzerine bu yılın 7. konserini 30 Ekim’de verecek. Sıla, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatmaya devam edecek

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin