Sinem Kobal'ın zayıflaması üzüntüden değilmiş!

Nişanlısı Arda Turan'la ayrıldıkları iddia edilen ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın sanıldığı gibi üzüntü nedeniyle değil, yaptığı çorba diyetiyle zayıfladığı ortaya çıktı...

resim yok
21 Ağustos 2013 - 09:38
Magazin

Nişanlısı Arda Turan'la ayrıldıkları iddia edilen ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın sanıldığı gibi üzüntü nedeniyle değil, yaptığı çorba diyetiyle zayıfladığı ortaya çıktı...

 

ORTAYA ÇIKTI!

 

Nişanlısı Arda Turan’la ilişkisini bir dargın bir barışık sürdüren Sinem Kobal geçtiğimiz gün bir arkadaşının düğününde ortaya çıktı.

 

NEDEN ZAYIFLADI?

 

Aşırı derecede zayıfladığı görülen Kobal’ın evliliğinin ertelenmesi ve ayrılığın gündeme gelmesinden dolayı üzüntüden zayıfladığı öne sürüldü.

Ancak güzel oyuncunun bir aydır sıkı bir diyette olduğu ortaya çıktı.

 

3 ÖĞÜN ÇORBA İÇİYOR

 

Sinem Kobal, zayıflatan çorba tarifiyle fazla kilolarından kurtularak 1 ayda 5 kilo verdi.

Lahana, soğan, domates, yeşil biber ve maydanozdan oluşan çorba oldukça vitaminli. Her acıktığında bu çorbadan içen Sinem ekmek, tuz ve şekeri de hayatından çıkardı.

 

SIR PROJE

 

Kobal, önümüzdeki ay sır gibi sakladığı bir sinema filmi için kamera karşısına geçecek.

 

DEDİKODU KULİSİ

 

Magazin dünyasının usta kalemi Sinan Özedincik, geçtiğimiz günlerdeki yazısında Turan - Kobal ilişkisine değinerek dedikoduları kaleme dökmüştü. İşte oyazıdan satır başları:

 

ARDA-SİNEM AŞKINA ANNE ELİ DEĞDİ

 

''Ünlü futbolcu Arda Turan ve oyuncu Sinem Kobal'ın bitmek üzere olan ilişkisine anne Nuray Kobal el attı. Ayrılık nedeniyle bir hayli zayıflayan ve oldukça zor günler geçiren Sinem Kobal, annesini de tedirgin etmeye başlayınca, kızının bu hallerinden rahatsız olan Nuray Kobal, Arda Turan ile telefonla görüştü.

[reklam]

Bu görüşmenin ardından Kobal ile Turan'ın telefonda konuşmaya başladıkları iddia ediliyor. Turan'ın, geçtiğimiz günlerde 26 yaşına giren Kobal'ı doğum gününde arayarak kutladığı ve çiçek gönderdiği de iddialar arasında.

Yaz boyunca yan yana gelmeyen ikilinin arasındaki soğuk rüzgârlar, Sinem Kobal'ın hayli zayıflamasıyla ayyuka çıktı. Sizce Sinem'in annesinin duruma el koyması, ikilinin arasındaki buzları eritmeye yetecek mi?

Araları çok gergin değildi zaten. İki tarafın da inat yaptığını düşünüyorum. Aileler zaten çok fazla işin içindeydi. Ayrılmalarına kesinlikle seyirci kalmazlardı. Arda'nın zamana ihtiyacı vardı. O zamanın dolmak üzere olduğunu düşünüyorum. Çok yakında Sinem'i İspanya'da görebiliriz. Arda orada yalnız kalmayı tercih etti. Sinem de o yüzden gidemiyordu. Ancak gittiği anda her şey eski haline dönecek.

 

İlk günden beri bu ilişkinin bitmesinin çok zor olacağını söylüyorum. Evliliğe doğru giden bir ilişki bu. Sanırım Sinem Arda'yı çok fazla boğdu. Aralarındaki sorun da bundan kaynaklandı. Arda da özgürlüğüne çok düşkündür. Biraz kafasını futbola yormak istedi. Zaten şimdi tamamen futbola konsantre olmuş durumda. Çok yakında düzeleceklerini düşünüyorum.''
 

 

SİNEM KOBAL HAKKINDA BİLİNMEYENLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin