Su Koruyucuları: Geleceğin Beşlisi” filmi çok yakında FOX'ta!

Fabrika Yapım imzalı Türkiye'de su kaynaklarının çok ciddi şekilde tükenme tehlikesi altında olduğunun altını çizen Su Koruyucuları: Geleceğin Beşlisi” filmi FOX'ta yayınlanacak.

Volkan Usta
03 Nisan 2023 - 13:10
Viral

Yapımını Fabrika Yapım, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Şevki Es’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Coşkun’un yazdığı “Su Koruyucuları: Geleceğin Beşlisi” filmi, çok yakında TV’de ilk kez FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

FİLMDEN GENÇLERE VE AİLELERİNE ÖNEMLİ MESAJ!

Türkiye'de su kaynaklarının çok ciddi şekilde tükenme tehlikesi altında olduğunun altını çizen film, gençler ile ailelerine su kaynaklarının kısıtlı olduğu ve bu kaynakları geç olmadan korumak için harekete geçmemiz gerektiği mesajını iletmeyi hedefliyor.

The Walt Disney Company ile Türkiye’nin suyunu korumayı misyon edinen Finish iş birliğinde üretilip, Fabrika Yapım tarafından FOX için özel çekilip ekrana gelecek “Su Koruyucuları: Geleceğin Beşlisi” filminde; Bir kaza sonucu 5 yakın arkadaş yakın geleceğe ışınlanıyor ve bu gelecekte su kıtlığı olduğunu görüyorlar. Gençlerin eve dönüş maceralarının işlendiği film, aynı zamanda yakın gelecekte arkadaşlar da edinmelerini ve onların suyu savunma mücadelelerini konu alıyor.

23-04/03/su-koruyuculari-gelecegin-beslisi-1680516727.jpg

2019’dan bu yana “Yarının Suyu” hareketi kapsamında Kuyucuk Gölü’ne can suyunu kazandıran ardından “Benim Mirasım Su” söylemiyle Tuz Gölü’nde yaşayan Allı Turnaların geri dönmesi amacıyla yeni adımlar atan Finish, The Walt Disney Company ile hayata geçirdiği bu filmde herkesi suyu korumaya davet ediyor.

Çağla Naz Kargı, Gediz Cihangir Doğan, Behiç Burhanlıoğlu, Demir Saygı, Selen Gül, Elif Erkan, Başak Atıcı, Fatih Hürkan, Ahmet Cüneyt Yalaz, Ömer Köse, Nejat Naci Vural ve Arhan Kuyucak gibi oyuncuları kadrosunda barındıran “Su Koruyucuları: Geleceğin Beşlisi”, heyecanlı konusuyla çok yakında sadece FOX’ta.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin