Supergirl'de Lena Luthor'ı 3. sezonda daha çok göreceğiz!

Supergirl'e bu sezon tekrar eden bir rolle katılan Katie McGrath'in gelecek sezonda düzenli bir rolle karşımıza çıkmaya devam edeceği duyuruldu.

Volkan Küçükel
23 Mart 2017 - 07:28
Gündem

Lena Luthor'ı izlemeye devam!

LENA LUTHOR HİKAYEDE YER ALMAYA DEVAM EDECEK

The CW'nun süper kahraman temalı dizilerinden Supergirl'e bu sezon tekrar eden bir rolle katılan Katie McGrath'in dizinin gelecek sezonunda düzenli bir rolle karşımıza çıkmaya devam edeceği duyuruldu.

Aktris dizide kötü şöhrete sahip kardeşinin gölgesinden kurtulmak için National City'e gelen Lex Luthor'un kız kardeşi Lena Luthor karakterine hayat veriyor.

17-03/23/karacarrylena.gif

İkinci sezonun açılış bölümü olan "The Adventures of Supergirl"de tanıtılan, ilk olarak sezonun dördüncü bölümünde görünen ve DC dramasının şimdiye kadar yedi bölümünde karşımıza çıkan karakteri anlaşılan o ki yeni sezonda çok daha fazla göreceğiz.

Son dönemde NBC/BBC dizisi Dracula, Slasher and BBC'nin Merlin'inde izlediğimiz İrlandalı oyuncu Katie McGraht ayrıca Netflix'in Frontier'inin kadrosunda tekrar eden bir rolle yer almakta.

17-03/23/supergirl.jpg

McGrath yakın zamanda Guy Ritchie'nin yönetmenliğini üstlendiği King Arthur: Legend of the Sword filminin çekimlerini tamamladı.

2. SEZON DEVAM EDİYOR

Supergirl, sezonun 17. bölümü "Distant Sun" ile 27 Mart'ta The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

National City'de Lena'nın daimi oturma hakkı kazanması için heyecanlı mısınız?

"Supergirl" 2. sezon 17. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin