Talihsiz Serüvenler Dizisi 2. sezondan ilk fragman ve başlangıç tarihi!

Netflix'in sevilen dizilerinden A Series Of Unfortunate Events'ın 2. sezon başlangıç tarihi belli olurken, yeni sezondan ilk fragman da geldi.

Volkan Küçükel
03 Ocak 2018 - 13:20
Gündem

Lemony Snicket'ın dünya çapında çok satan Talihsiz Serüvenler Dizisi (A Series of Unfortunate Events) kitap serisine dayalı olarak geliştirilen Netflix dizisi "A Series Of Unfortunate Events"in 2. sezonunun başlangıç tarihi duyurulurken, yeni sezondan ilk görüntülere de kavuştuk.

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ 2. SEZON İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!

Bir dakika süreli fragmanın ilk bölümünde kötü kalpli Kont Olaf karşımıza çıkıyor ve şu sözleri sarf ediyor:

"Hey, sen. Evet, gece gündüz çalışmış olduğu açıkça görülen sen. Dinlenmeni böldüğüm için çok üzgünüm ama yılbaşı günü eğlencesini başlatmamızın zamanı geldi. Netflix'in 2018'de gördüğün ilk yüz olarak bunu seçmesine şaşırabilirsin. Ama bunlar yakışıklılığınız tüm evi yakıp kavursa bile bakmayacak insanlar.

30 Mart'ta gösterime girecek olan A Series of Unfortunate Events'in ikinci sezonuna ilk bakışa ver dikkatini. Teşekkürler."

18-01/03/a-series-of-unfortunate-events-2-sezon-foto-1.jpg

Bu girişin ardından yeni sezona dair görüntüler karşımıza çıkıyor. Violet, Klaus ve Sunny'nin (Malina Weissman, Louis Hynes, Presley Smith) yeni maceralara yelken açtıklarını görüyoruz.

Bu üçlü ve Neil Patrick Harris'in Olaf karakteri dışında Castle ile bildiğimiz Nathan Fillion, Veep'den Tony Hale, Sara Rue (Impastor), Lucy Punch (Bad Teacher) ve Roger Bart (Desperate Housewives) gibi isimler de yeni sezonda karşımıza çıkacak.

18-01/03/a-series-of-unfortunate-events-2-sezon-foto-2.jpg

A SERIES OF UNFORTUNATE EVENTS 2. SEZON HİKAYESİ

A Series of Unfortunate Events'ın ilk sezonu yazar Daniel Handler'ın 13 kitaplık serisinin ilk dört kitabından ekranlara uyarlanmıştı. Yaklaşmakta olan ikinci sezon ise beş ve dokuzuncu kitaplar arasındaki hikaye üzerinden şekillenecek: The Austere Academy, The Ersatz Elevator, The Vile Village, The Hostile Hospital ve The Carnivorous Carnival.

Patrick Warburton, Malina Weissman, Louis Hynes, Presley Smith ve K Todd Freeman dizinin diğer yıldız isimleri.

Dizinin 10 bölümden oluşacak 2. sezonu 30 Mart'ta izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

"Talihsiz Serüvenler Dizisi" 2. sezon fragmanı (Türkçe Alt Yazılı):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin