Taro Emir Tekin'den fotoğraf şovu!

Yalı Çapkını dizisinin Kaya'sı Taro Emir Tekin, kendisini fotoğraflayan basın mensuplarını fotoğraf makinesiyle karşıladı.

Berfin Sengil
25 Nisan 2024 - 09:23
Magazin

Yalı Çapkını dizisinde ‘Kaya’ rolüne can veren başarılı oyuncu Taro Emir Tekin, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde geldiği Zorlu AVM’de ilk durağı dünyaca ünlü markaların ve mağazaların bulunduğu meydan katı olan başarılı oyuncu, bir süre alışveriş yapıp yeni sezon ürünlerini inceledi.

Alışveriş boyunca yanına gelen sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Taro Emir Tekin, bir süre yürümekte zorlandı. Muhabirlerin kendisini görüntülediğini görünce kendi objektifini çıkaran yakışıklı oyuncu muhabirlere, "Ben de sizi çekiyorum arkadaşlar" diyerek şakalaştı. mütevazı tavırları ve sempatik halleriyle ilgi odağı olan Taro Emir Tekin’in, şık ve beyazlar içerisindeki AVM kombini ise sevenleri tarafından beğeni topladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin