The Blacklist'in yıldızı Ryan Eggold yeni dizisini buldu!

Son olarak The Blacklist'te izlediğimiz aktör Ryan Eggold, NBC'nin yeni medikal drama projesinin başrolüne getirildi.

Volkan Küçükel
06 Mart 2018 - 00:29
Gündem

The Blacklist ve The Blacklist: Redemption dizilerinin yıldız ismi Ryan Eggold, NBC çatısı altında kalacak gibi görünüyor!

Oyuncu David Schulner, Peter Horton ve Universal TV iş birliğiyle hazırlanan NBC'nin henüz ismi netleşmeyen (eski adıyla Bellevue) medikal drama türündeki dizi projesinin oyuncu kadrosuna başrol olarak dahil oldu.

DİZİNİN HİKAYESİ

David Schulner'in (Emerald City, Do No Harm) senaryosunu kaleme alıp Kate Dennis'in pilot bölüm yönetmen koltuğunda oturacağı dizi; New York City'deki Bellevue Hospital eski tıbbi direktörü Dr. Eric Manheimer'in gerçek yaşam anılarını kaleme aldığı "Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital" isimli kitabından esinlenerek ekranlara uyarlanacak ve hikayesi Bellevue benzeri bir hastanenin her zaman hasta bakımına öncelik veren ve hastanenin mevcut statükosunu bozguna uğratacak yeni direktörü üzerinden şekillenecek.

Eggold dizinin konusunda bahsi geçen hastaneye tıbbi direktör olarak atanan dahiliye uzmanı Max Hollander karakterine hayat verecek. Karısından ayrılan ve tükenme noktasına gelen Max, hastaneyi eski ihtişamlı günlerine döndürme niyetindedir.

18-03/06/ryan-eggold.jpg

NBC'nin popüler dizilerinden The Blacklist'te Tom Keen rolüyle bilinen 33 yaşındaki Eggold, The Blacklist: Redemption uzantı dizisiyle Tom karakterinin merkezde olduğu yeni bir diziye geçmiş yapmış, bu dizinin ikinci sezon onayını alamaması üzerine Tom'un hikayesini tamamlamak üzere The Blacklist'e geri dönüş yapmıştı.

Oyuncu yakın gelecekte Spike Lee'nin Black Klansman filminde Adam Driver, John David Washington ve Topher Grace ile birlikte karşımıza çıkacak.

18-03/06/janet-montgomery.jpg

Universal TV yapımcılığında, Schulner ve Horton ikilisinin yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin oyuncu kadrosuna daha önceden fazla para kazanmak uğruna gereğinden fazla mesai yapan acil servis doktoru Laura Bloom karakteriyle Janet Montgomery (Salem), Dr. Hana Sharpe rolüyle Freema Agyeman (Doctor Who), çocuk psikiyatristi Dr. Iggy Frome rolüyle Tyler Labine (Dead Beat) ve hastanedeki en eski doktorlardan biri olan Dr. Anil Kapoor rolüyle Anupam Kher (The Big Sick, The Family Man) gibi isimler dahil olmuşlardı.

Dizinin pilot bölüm oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin