The CW kanalının yeni sezon dizileri için tanıtım videosu yayınlandı

The CW, yeni sezona girerken dizilerinden ve bu dizilerdeki karakterlerden yeni görüntüler içeren bir tanıtım videosu yayınladı.

Volkan Küçükel
27 Eylül 2016 - 16:26
Magazin

Daha çok genç kitleye yönelik yaptığı dizi ve programlarla bilinen, son senelerde özellikle süper kahraman temalı dizilerle çehresini değiştiren Amerikan ulusal kanallarından The CW, yeni sezona girerken dizilerinden ve bu dizilerdeki karakterlerden görüntüler içeren yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

SÜPER KAHRAMAN KANALI!

Geçtiğimiz sene ilk sezonunu CBS'te geçiren Supergirl dizisini transfer edip ikinci sezonunu bizlerle buluşutrmaya hazırlanan kanalın bu transferle birlikte süper kahraman dizileri sayısında da artış yaşanmış oldu.

Yeni sezonda kanalda hafta başı Pazartesi gününden Perşembe gününe kadar her gün bir süper kahraman dizi mevcut olacak.

Pazartesi günü Supergirl, Salı günü The Flash, Çarşamba günü Arrow ve Legends of Tomorrow izleyicilerle buluşacak.

16-09/27/the-cw-dizi-kahramanlari.jpg

HANGİ DİZİLER VAR?

The Flash, Kid Flash, Green Arrow, Atom, Captain Cold ve Supergirl gibi birçok DC Comics kahramanını gördüğümüz videoda kanalın diğer dizilerinden Crazy Ex-Girlfriend, No Tomorrow, Frequency, Jane the Virgin, Supernatural ve final sezonuyla dönecek The Vampire Diaries'ın yıldızlarından da görüntüler mevcut.

The Originals, The 100, iZombie ve Riverdale dizilerinden görüntüler göremeyenler için belirtelim; bu diziler sezon ortası dönemde ekranlara gelmeye başlayacağı için sonbahar dönemi dizilerini tanıtan bu videoda yer almıyorlar.

Containment ise sona erdirildiği için kanalın geri dönmeyecek dizilerinden.

Kanalın hangi dizilerini merakla bekliyorsunuz?

The CW yeni sezon tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin