The Real O'Neals ekibinden ABC'ye Taylor Tomlinson'lı yeni bir komedi dizisi!

ABC, standup komedyeni Taylor Tomlinson'ın başrolünde yer alacağı yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Volkan Küçükel
28 Ekim 2017 - 11:51
Gündem

The Real O'Neals ekibinden yeni bir komedi dizisi yolda!

Amerikan ulusal kanallarından ABC, genç standup komedyeni Taylor Tomlinson'ın ortak yazarlığını yapıp başrolünde yer alacağı yeni bir komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı.

THE REAL O'NEALS EKİBİ YİNE İŞ BAŞINDA!

Tomlinson ile ABC Studios arasındaki sözleşmeden doğan dizi projesinin arkasında The Real O'Neals'ın ortak yaratıcı ve yürütücü yapımcıları Casey Johnson ve David Windsor ile yine aynı dizinin yapımcı kadrosunda bulunan Becky Mann ile Audra Sielaff gibi isimler bulunuyor.

Tomlinson, Mann ve Sielaff üçlüsünün ortak yazarlığında senaryosu kaleme alınan ve henüz ismi netleşmeyen dizinin Tomlinson'ın hayatından kesitler içereceği ve yarı otobiyografik tarzda bir yapım olacağı belirtiliyor.

17-10/28/taylor-tomlinson.jpg

DİZİNİN KONUSU

Dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak;

Dizinin hikayesinin merkezinde Tomlinson'ın canlandıracağı genç bir kadın bulunuyor.

Bu çağdaş genç kadın aşırı dindar olan ebeveynlerine yakın durmaya çalışırken bir yandan da kendi hayatını nasıl yaşamak istediğini keşfetmeye çalışmaktadır. (İncil Kampı'nda kendisine söylenenlere bakmaksızın başkasının vücuduna dokunmak da buna dahil!). Tüm bunları düşünürken aynı zamanda iki genç kız kardeşine vekil annelik yapması gerekmektedir.

16 yaşında komedyenlik çalışmalarına başlayan Tomlinson NBC'nin standup komedyen yetenek yarışması Last Comic Standing'in dokuzuncu sezonunun finalistleri arasında yer almıştı. Yakın geçmişte Conan'da karşımıza çıkan Tomlinson stand-up gösterilerinde sıklıkla ailesinden ve yetişme sürecinden bahsetmesiyle biliniyor.

17-10/28/the-real-oneals.jpg

Yazar ekibinde yer alan diğer isimlerden Becky Mann ve Audra Sielaff ikilisi ise Rules of Engagement, Modern Family, Raising Hope ve One Day at a Time gibi çeşitli dizilerin yazar kadrosunda görev yapmış isimler.

Mann ve Sielaff'ın Windsor, Johnson ve Judi Marmel ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstleneceği bu yeni dizi projesinde Tomlinson da yapımcı ekibe destek verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin