Timur Acar'ı hiç böyle görmediniz!

Nerdesin Birader isimli dizi ile ekranlara dönecek olan oyuncu Timur Acar, yeni dizi için kılıktan kılığa girdi.

Berfu Özlen
20 Haziran 2017 - 17:33
Gündem

ATV'nin yeni dizisi Nerdesin Birader'in çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Timur Acar Hint kostümleri ile!

Yapımcılığını Filmevi Yapım'ın üstlendiği, Emre Kabakuşak'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizi Nerdesin Birader için dizinin başrol oyuncusu Timur Acar, kılıktan kılığa girdi. 

Sahne 77'nin senaryosunu kaleme aldığı dizide, başarılı oyuncu Timur Acar, iki kardeşi canlandıracak. İkiz olan kardeşlerden birinin "farklı" tarzı özellikle dikkat çekiyor. İzleyicileri eğlendirmeye hazırlanan yapım iddialı geliyor.

17-06/20/resim-123756dz.jpg

Dizinin konusu

Yunus, Bollywood kariyerinde başarısız olan bir oyuncudur. İkiz kardeşi Yiğit ise, çok büyük bir suç şebekesinin peşinde olan azimli bir polis. Bir takım enteresan olaylar sonucu, çalışmaya gittiği Hindistan'dan kovulan Yunus, kardeşini bir seferliğe mahsus hayatları değiştirmeye ikna eder. Artık Yunus, Yiğit olmuştur. Yunus ikizinin yerine geçtiğinde kendini bir anda polis olarak buluverir. Silahı ve rozetiyle maceraya atılacak olan Yunus'u türlü türlü olaylar beklemektedir. Bir gecelik eğlence, yerini uzun sorulu bir karmaşaya bırakacaktır.

Dizide Acar'ın yanı sıra, Hakan Bilgin, Gonca Sarıyıldız ve Deniz Can Aktaş rol alıyor. Yalova Armutlu'da çekimleri devam eden dizi ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

17-06/20/200620171401165855014.jpg

Timur Acar kimdir?

En son Kertenkele dizisinde izlediğimiz ünlü oyuncu 1 Ocak 1979 Sakarya doğumludur. Dokuz Eylül Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü mezunudur. Avrupa Yakası dizisindeki performansı ile çıkış yakalayan başarılı oyuncu ardından rol aldığı Akasya Durağı dizisi ile şöhret sahibi oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin