Tolgahan Sayışman ikinci kez baba oluyor!

Ekranların sevilen ismi mutlu haberi paylaştı.

Merve Mutlu
25 Kasım 2020 - 15:37
Gündem

En son Şeref Sözü dizisinde rol alan ancak ekran macerası çok kısa süren Tolgahan Sayışman, rol aldığı diziler ve performansı ile ülkemizin en sevilen isimleri arasında yer alıyor. Almeda Abazi ile evliliği süren ve Efehan adında bir oğlu olan oyuncu ikinci kez baba oluyor. 

20-11/25/tolgahan.png

2017'de Los Angeles'ta nikah masasına oturan Oyuncu Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi mutlu evlilikleri ve sosyal medyadan paylaştıkları romantik pozlarıyla gündemde örnek çiftler arasında yer alıyor. 2019 yılında ilk çocuklarını kucaklarına alan çift, ikinci bebek müjdesini hayranları ile paylaştı. "En muazzam hediye, en mutlu an! Daha mutlu olamam" sözleri ile mutlu haberi duyuran Sayışman'ın fotoğrafı çok sayıda beğeni aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin