Tülay Günal, Furkan Andıç'lı Çatı Katı Aşk dizisinde!

Sevilen isimleri bir araya getiren diziden yeni hamleler geliyor.

Merve Mutlu
09 Haziran 2020 - 09:16
Gündem

Kanal D ekranları için Mia Yapım tarafından hazırlanan ve başrollerinde Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Yiğit Kirazcı ve Nilay Deniz'in yer alacağı Çatı Katı Aşk dizisinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Hazırlıkları devam eden diziden sevindiren haberler gelmeye devam ediyor.

20-06/09/ati-kati-ask.png

Senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı’nın kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Barış Yöş'ün üstlendiği Çatı Katı Aşk dizisinin çekimlerine yakın zamanda başlanması bekleniyor. her geçen gün yeni isimlerin açıklandığı dizinin kadrosuna son olarak Erhan Yazıcıoğlu katılmış ve Furkan Andıç'ın canlandıracağı karakterin üvey babası rolünde olacağı açıklanmıştı. Kadroya katılan yeni isim ise en son Kuzgun dizisinde rol alan sevilen oyuncu Tülay Günal oldu. 

20-06/09/tulay-gunal.png

Daha önce: Yuvadan Bir Kuş Uçtu, Asi, Ay Tutulması, Umutsuz Ev Kadınları, Çıplak Gerçek, Kördüğüm, Fi, Çi, Servet ve Kuzgun gibi dizilerde rol alan Günal'ın Çatı Katı Aşk'ta nasıl bir karakter canlandıracağı henüz bilinmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin