Ümit Sayın'dan çarpıcı açıklamalar!

İpek Açar, İpek Yolu'nun yeni bölümünde 8 Haziran Perşembe akşamı, söz yazarı, besteci ve yorumcu Ümit Sayın'ı konuk ediyor.

Pınar Alçiçek
07 Haziran 2023 - 13:32
Magazin

İpek Açar, İpek Yolu'nun yeni bölümünde 8 Haziran Perşembe akşamı, söz yazarı, besteci ve yorumcu Ümit Sayın'ı konuk ediyor.  İpek Açar ve Ümit Sayın, İstanbul Akademi Orkestrası eşliğinde, Alper Kömürcü direktörlüğünde muhteşem performanslara imza atıp, düetler yaptılar.  

23-06/07/_dsf7132-1686134135.JPG

Bütün hayatım kızımla birlikte değişti

Ümit Sayın, bir buçuk yaşındaki kızı Dua'yla değişen hayatını İpek Açar'a anlattı. Sayın, "Bütün hayatım kızımla birlikte değişti. Her zaman şükrediyorum, çok şanslıyım. Bir buçuk yaşında oldu kızım, sabahları yatıyordum, hayatım değişti artık sabahları çok erken uyanıyorum onun sayesinde. Eşim ve kızımın sayesinde gençleştim" dedi

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin