Ünlü isimler objektiflere yansıdı

Hülya Avşar'ın yanı sıra Merve Boluğur da alışveriş yaparken objektiflere yakalandı.

Berfin Sengil
31 Mart 2024 - 11:53
Magazin

HÜLYA AVŞAR 

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Hülya Avşar, önceki gün İstinyePark'ta görüntülendi. Alışverişe geldiğini söyleyen Avşar, neşeli tavırlarıyla da dikkat çekti. Yaklaşık 4 saat AVM’de mağaza dolaşıp alışveriş yaptıktan sonra ise hayranlarının ilgisini kırmayıp tek tek fotoğraf çekildi. Bayram sahnelerinin fiyatlarıyla ilgili çıkan haberleri değerlendiren Hülya Avşar, “Kolay değil herkes ne emekler veriyor, arkada görünmeyen büyük ekipler de var. O yüzden bir şey söyleyemiyorum” dedi.

MERVE BOLUĞUR

Oyuncu Merve Boluğur, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı. Müzik kariyerine single çalışmasıyla devam eden Boluğur, son olarak Serdar Ortaç'tan aldığı şarkı haberleriyle gündeme gelmişti. Nisan ayında stüdyoya gireceğini söyleyen ünlü isim, şarkı detaylarıyla ilgili ise ser verip sır vermedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin