Ünlü şarkıcıdan sevgilisine jest!

Şarkıcı Sıla geçtiğimiz akşam Zorlu PSM'de yılın son konserini verdi. Sevgilisi İlker Kaleli'nin konserde olmaması dikkat çekerken ünlü şarkıcı dinleyicilerden bir istekte bulundu. İşte Sıla'nın İlker Kaleli için isteği ve konserde dikkat çeken o detay...

Berfin Sengil
22 Aralık 2023 - 17:39
Magazin

Yılın en uzun gecesine özel olarak hazırlanan Zorlu PSM'deki konserde Sıla sahne aldı. 3 saati aşan performansıyla dinleyenlerden tam not alan şarkıcının sahnesine şarkıcı Bedük ve usta sanatçı Zülfü Livaneli de konuk olurken renkli anlar yaşandı.

Sevgilisinin Dizisine Çağrı Yaptı

Sahnede zaman zaman hayranlarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmeyen Sıla'dan ufak bir rica geldi. Sıla müziğini oyuncu sevgilisi İlker Kaleli'nin yaptığı 'Metelik' şarkısını söyledikten sonra "İlker'e selam olsun, beraber yazdık bu şarkıyı. Bu akşam öyle bir denk geldik ki onun dizisi yayına girdi. Ben buradayım. Ben diziyi yarın izleyeceğim, siz de izleyin'' diyerek Kaleli'nin yeni dizisi "Arak" için çağrı yaptı.

Bağlılık Bileklikleri Dikkat Çekti

Sıla ile İlker Kaleli'nin 'aşk ve bağlılık' simgesi olduğuna inanılan kırmızı ipten bileklik takmaları detaycı hayranlarının dikkatinden kaçmadı. İlker Kaleli'nin dizi çekiminde ve Sıla'nın konserinde çıkarmadığı görülen bağlılık bileklikleri sosyal medyanın gündemindeydi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin