Watchmen dizisi HBO ve Damon Lindelof iş birliğiyle geliyor!

HBO yetkilileri ile Lindelof arasında şu sıralar Watchmen çizgi romanının ekran uyarlamasını gerçekleştirme konusunda ilk görüşmelerin gerçekleştirilmekte olduğu konuşulmakta.

Volkan Küçükel
21 Haziran 2017 - 14:46
Gündem

The Leftovers sona erdi ve Damon Lindelof bir sonraki büyük dizi projesine hazırlanıyor...

Alan Moore ve Dave Gibbons ikilisinin imza attığı ve DC Comics tarafından 1986-87 senelerinde basılan çizgi roman Watchmen'in dizi uyarlaması tekrar gündemde!

HBO VE LINDELOF YENİDEN!

HBO ekranlarında geçtiğimiz günlerde finalini gerçekleştiren The Leftovers dizisinin yaratıcı ismi Damon Lindelof ise Watchmen'in ekran uyarlamasında dümenin başına geçecek isim olarak görülüyor.

HBO yetkilileri ile Lindelof arasında şu sıralar çizgi romanın ekran uyarlamasını gerçekleştirme konusunda ilk görüşmelerin gerçekleştirilmekte olduğu konuşulmakta. Henüz resmi bir anlaşma söz konusu değil. Çıkan bu haberlerle ilgili HBO ve Warner Bros. Television yetkililerinden herhangi bir yorum da gelmiş değil.

17-06/21/watchmen-lindelof.jpg

Lindelof daha önceden Comic Book Resources'a yaptığı açıklamalarda Watchmen çizgi romanlarını 1980'li yıllarda çocukluk döneminde okuduğunu ve bu serinin etkilerinin kendi çalışmalarına da yansıdığını belirtmişti. Çizgi romanları birden fazla kez baştan okuduğunu söyleyen yapımcı, Zack Snyder'ın yönetmenliğini üstlendiği 2009 yapımı filmi de çok beğendiğini dile getirmişti.

Lost ve The Leftovers gibi dizilerde yaratıcı ve showrunner olarak görev yapan Lindelof ayrıca Prometheus, World War Z ve Star Trek Into Darkness gibi popüler birçok filmin yazar ekibinde de yer almıştı.

17-06/21/watchmen-cizgi-roman.jpg

Kaliteli işleriyle bildiğimiz kablolu televizyon kanalı HBO, 2014-15 yıllarında Watchmen'in ekran uyarlaması projesini gündemine almış ve çizgi romanın 2009 yapımı beyaz perde uyarlamasının yönetmeni Zack Snyder ile görüşmelerde bulunmuş ancak bu görüşmeler sonucunda bir ilerleme kaydedilememişti.

WATCHMEN DİZİSİNİN KONUSU NE OLACAK?

Watchmen'in beyaz perde uyarlaması orijinal hikayeye sadık kalmıştı. Gündemdeki bu yeni uyarlamanın, çizgi romandaki hikayeye bağlı kalıp kalmayacağı ya da Silk Spectre, Doctor Manhattan, Rorschach gibi karakterlere yer verip vermeyeceği henüz belli değil. Yeni gelişmeleri bekliyoruz...

"Watchmen (2009) film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin