Westworld 3. sezon ne zaman başlıyor? Tarih artık belli! Yeni sezon detayları!

Popüler dizi Westworld'ün 3. sezon başlangıç tarihi sonunda duyuruldu! Westworld 3. sezon hakkında bildiklerimiz ve yeni tanıtım videosu...

HBO kanalının Emmy ödüllü bilim-kurgu dizisi "Westworld"ün 3. sezonu için geri sayım artık başlayabilir!

TAKVİMLERİNİZİ İŞARETLEYİN! WESTWORLD DÖNÜYOR!

İzleyiciyi yapay zekanın karanlık dünyasında unutulmaz bir yolculuğa çıkaran dizinin merakla ve heyecanla beklenen 3. sezon başlangıç tarihi resmen duyuruldu. Buna göre yeni sezon 15 Mart 2020 Pazar akşamı HBO ekranlarında başlayacak. Yeni sezon başlangıç tarihi yayınlanan gizem yüklü bir tanıtım videosu ile duyuruldu.

İlk iki sezonu 10 bölümden oluşan yapımın üçüncü sezonunun 8 bölümden oluşacağı biliniyor. Ancak bölümlerin süreleri henüz duyurulmuş değil.

20-01/13/westworld-3-sezon-foto.jpg

WESTWORLD 3. SEZON HİKAYESİ VE KADRO BİLGİLERİ

Michael Crichton'ın 1973 yapımı aynı isimdeki filminden Jonathan Nolan ve Lisa Joy ikilisince ekranlara uyarlanan dizinin yeni sezonunun teması "Yeni Dünya" olarak duyuruldu.

Ortak yaratıcı Nolan geçtiğimiz yıl San Diego Comic-Con'da yaptığı açıklamada, yeni sezona ilham veren yapımlarından birinin Ridley Scott imzalı Blade Runner filmi olduğunu ve hikayenin daha önce görülmemiş distopik bir geleceğe odaklanacağını ifade etmişti.

Evan Rachel Wood (Dolores), Thandie Newton (Maeve), Ed Harris (Man in Black), Jeffrey Wright (Bernard), Tessa Thompson (Charlotte), Luke Hemsworth (Stubbs), Simon Quarterman (Lee Sizemore), Rodrigo Santoro (Hector Escaton) yeni sezonda dönüşü kesin olan isimler.

Bu isimlere ek olarak Aaron Paul (Caleb), Vincent Cassel, Lena Waithe, Scott "Kid Cudi" Mescudi, Marshawn Lynch, Jefferson Mays (Liam Dempsey Sr.) John Gallagher Jr., Michael Ealy ve Tommy Flanagan sezonun yeni yüzleri olarak yeni karakterlere hayat verecek isimler.

20-01/13/aaron-paul-westworld.jpg

Kilter Films, Bad Robot Productions & Warner Bros Television ortak yapımcılığında hazırlanan Westworld'ün yürütücü yapımcı kadrosunda Nolan ve Joy'a J.J. Abrams, Athena Wickham, Richard J. Lewis, Ben Stephenson, Denise Thé eşlik ediyorlar.

İlk iki sezonu için toplam 42 Emmy adaylığı kazanan Westworld'ün ikinci sezonundaki 20 adaylığının üçü ödüle dönüşmüştü.

"Westworld" (HBO) 3. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin