Westworld izlemek için 6 sebep

Bu diziyle hala tanışmadıysanız işte size fırsat! Yeni sezonda Ortaçağ ve Roma dönemini konu alacak Westworld dizisini izlemek için 6 sebep... Hem de 2. sezon başlamak üzereyken, harika değil mi?

Nurşah
20 Nisan 2018 - 12:15
Gündem

Digiturk 23 Nisan’da Westworld’ü Amerika yayınıyla aynı anda Türkçe altyazılı olarak hayranlarıyla buluşturuyor! Haliyle, herkesin dilinde bir Westworld’dür gidiyor… Fragmanları, sosyal medya paylaşımları ve o muhteşem afişi gördünüz fakat hala muallaktasınız. İzleseniz miii, izlemeseniz miii… Biz de oturduk siz değerli takipçilerimize Westworld dünyasına dahil olmanız için 6 sebep topladık. Toplaşın açıklıyoruz...

1. İçinizdeki senaristi ortaya çıkartır…

18-04/16/westworld-2-sezon-fragmani-izle-ovqwbdlrmum6uln45mjxrq.jpg

Şimdi bu da nereden çıktı demeyin. Dizimizin konusundan birazcık bahsedelim öncelikle. Bizim bir Vahşi Batı evrenimiz var, tamam mı. Telefon yok, televizyon yok, arabalar uçaklar hiçbiri yok, fakat dizi günümüzde geçiyor. Çünkü bizim bu vahşi batımız, kovboylarımız ve haydutlarımızın etrafta fıldır fıldır dolaştığı evren aslında bir simülasyon ve içerisindeki herkes birer robot! E, herkes derken… “Yeni Gelenler” ismini taktıkları ve para verip buraya macera yaşamak isteyen insan konuklarımız hariç! İnsan konuklarımıza burada hiçbir şey olmuyor yani beyefendi bin tane kurşun yese de ölmüyor fakat Westworld’ün sakinleri duvarın arkasından bile bir kurşun isabet etse ölebiliyor. Tabii gün sonunda tamir edilip bir daha ölmek üzere evrene geri gönderiliyorlar! E hal böyle olunca da tabii, şimdi kim hangi şekilde ölecek bakalım diye tahminler yürütüp durmamıza da engel olamıyoruz…

 

2. Anthony Hopkins!

18-04/16/anthony-hopkins-westworld-620x360.jpg

Gözleriniz Hannibal Lecter’daki genç beyefendiyi aramasın, o şimdi tontik bir dede! Aradan seneler geçti tabii, ama usta oyuncu etkileyiciliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Onlarca başarılı projede adını duyurmuş Anthony Hopkins’i bir de Westworld’de izleyin deriz. Pişman olmayacaksınız!

3. Dünyayı robotlar yönetse?

18-04/16/kk.jpg

Siri ile her konuştuğumuzda, ona çıkma teklif edip her seferinde reddedildiğimizde, hadi bana bir masal anlat dediğimizde “içinde İstanbul da olsun mu?” cevabını alıp da şoklara uğradığımızda sorup durmadık mı yapay zeka evreni yönetebilir mi diye… E tamam işte, Westworld kurguladığı dünya ile bizlere bu sorunun cevabını vermeye çalışıyor. Gündelik hayatın en klasik sorusuna varoluşsal bir cevap… Merak edenler! Haydi, doğru 1. bölüme!

4. Beyin jimnastiği yapıyoruz, iki kere sol lob yukarı şimdi sıra sağda!

18-04/16/landscape-1480328982-westworld-episode-9-evan-rachel-wood.jpg

“Şiddetle başlayan hazlar şiddetle son bulurlar.” Oldukça sakin başlayan diziler ise aniden arapsaçına dönebilirler. Bu kimdi ya, haydaa şimdi ne oldu derken bir sağ lob bir sol lob çılgınlar gibi çalışıyor. Fakat her şeyi çözüp de aydınlandığımız o an var ya… Heh işte o âna paha biçilemez! Belki bizde de beş lob olsaydı daha kolay anlayabilirdik, ama var olanlarla yetinip onları çok çalıştırmayı seviyoruz değil mi?

5. Muhteşem replikler

18-04/16/screenshot_1.jpg

Ben hem dizi izleyeyim hem de biraz düşüneyim ya diyorsanız doğru diziye denk geldiniz! İşten geldiniz yorgunsunuz… Varoluşsal sancılar çekmeye kendinizi hazır hissediyorsunuz ama birazcık da dizi izlemek istiyorsunuz. Neden buradayız, yoksa biz de mi bir evrende sıkışıp kaldık amacımız ne ki? Tamam buraya gelin, hep beraber düşüneceğiz!

6. Kaldığı yerden devam ediyor!

18-04/16/westworld-1523886343.jpg

Sebeplerin en güzelini en sona sakladık çünkü! Westworld kaldığı yerden devam ediyor, yani diyelim ki başladınız, ay şimdi neler olacak diye uzun uzun beklemenize hiç gerek yok! Belki bugün belki yarından da yakın!

Hemen şimdi takviminize Westworld 2. sezon'u not edin ve yazmaya devam edin; tüm dünya ile aynı anda 23 Nisan Pazar günü Türkiye saatiyle 04:00'da beIN CONNECT Canlı TV kategorisindeki beIN SERIES SCI-FI kanalında ve aynı günün akşamı 23:00'te beIN SERIES SCI-FI HD kanalında Türkçe dublaj ve Türkçe altyazı seçeneğiyle yayında olacak. Hala diziye başlamadıysanız hemen başlayın, hemen, hemen!

18-04/18/westworld-2-sezon-basliyor_2.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin