Whiskey Cavalier 1. sezon 12. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Finale bir kala! Lauren Cohan ve Scott Foley'li Whiskey Cavalier'ın yeni bölümünde neler olacak? Whiskey Cavalier 1. sezon 12. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

ABC'nin "Whiskey Cavalier" dizisi geçen hafta sezonun 11. bölümü 'College Confidential' ile ekranlara geldi.

WHISKEY CAVALIER 1. SEZON 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son bölümde; takım, tehlikeli bir tehditi alaşağı etmek için üniversitede gizli göreve başlar: Güç dengelerini değiştirebilecek bir silah olarak kullanılabilecek yeni yüksek hızlı tren yolu sistemi çalışmasında olduğundan şüphelenilen Bükreş Teknik Enstitüsü'nden dahi bir mühendis Kim Yong Son.

WHISKEY CAVALIER 1. SEZON 11. BÖLÜM REYTİNGLERİ! DİZİ İPTAL EDİLDİ!

Dizi, sezonun 11. bölümü ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.4 reyting oranı ve 2.43 milyon izleyici rakamlarıyla sezonun en düşük reytinglerini elde etti.

Mevcut izlenme oranları Whiskey Cavalier'i bir süredir yeni sezon onayı alabilme konusunda tehlike sınırında tutuyordu. Ve aslında beklenen gerçekleşti. Yayıncı kanal ABC, geçtiğimiz gün yaptığı resmi duyuruyla diziyi iptal etti. Whiskey Cavalier, önümüzdeki hafta ekranlara gelecek bölümüyle finalini gerçekleştirmiş olacak.

19-05/15/whiskey-cavalier-1x12-foto1.jpg

WHISKEY CAVALIER 1. SEZON 12. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Whiskey Cavalier; Ashley Darnall'ın senaryosunu kaleme alıp, Daisy Mayer'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 12. bölümü "Two of a Kind" ile 15 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı ABC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

WHISKEY CAVALIER 1. SEZON 12. BÖLÜM KONUSU

"Two of a Kind" – Frankie'nin merhamet bir şekilde profesyonelliğe olan bağlılığı, ekibin büyük bir uyuşturucu operasyonunun başını devirmek için yaptığı yeni görevin eski koruyucu ailesiyle bir araya gelmesiyle sınanır.

Bu arada, Jai ve Standish, Susan'ın ekibin her üyesi için psikolojik değerlendirmeler yazdığını keşfederler. Ve onların bu merakı kendilerini hoş olmayan bir sürprize götürür.

19-05/15/whiskey-cavalier-1x12-foto3.jpg

Oyuncu kadrosu: Scott Foley (Will Chase), Lauren Cohan (Frankie Trowbridge), Ana Ortiz (Susan Sampson), Tyler James Williams (Edgar Standish), Vir Das (Jai Datta), Josh Hopkins (Ray Prince).

Konuk Oyuncu Kadrosu: Christa Miller Lawrence (Kelly Ashland), Sung Kang (Daniel Lou), Jadran Malkovich (Eddie Benson).

"Whiskey Cavalier" 1. sezon 12. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin