Yağmur Ün Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Sevilen oyuncu Yağmur Ün yeni dizisi ile geliyor.

Merve Mutlu
13 Temmuz 2020 - 10:03
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve ekranların sevilen yapımları arasına girmeyi başaran Kalk Gidelim dizisi, hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç, Dilara Gül Demiral ve Bayazıt Gülercan gibi sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

20-07/13/kalk-gidelim.jpg

Koronavirüs salgını nedeniyle setlere ara verilmesinin ardından Kalk Gidelim Eve ismiyle ev çekimlerine devam eden dizi, normalleşme süreci ile birlikte rutin yayınlarına devam etmeye başladı. Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi olan Kalk Gidelim'in oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu. 

Yağmur Ün Kalk Gidelim dizisinde!

20-07/13/yagmur-un.jpg

Haziran Gecesi dizisi ile dizi oyunculuğuna başlayan, Elde Var Hayat, Hıyanet Sarmalı, Nerde o Yemler, Yetim Gönüller gibi dizilerde rol aldıktan sonra Söz dizisi ile kamera karşısına geçen ve çok sevilen oyuncu Yağmur Ün, Yasemin karakteri ile Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna dahil oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin