Yılın müzikali "Jekyll & Hyde" birinci yılını kutladı!

Robert Louis Stevenson’ın klasik gerilim romanından uyarlanan dünyaca ünlü "Jekyll & Hyde" müzikali, önceki akşam İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sanatseverlerle buluştu. Gösterime girdiğinin birinci yılını dolduran oyunun yıl dönümü İzmir’de sahnesinde büyük bir heyecanla kutlandı.

ozan
25 Ekim 2023 - 11:26
Magazin

Bir yıl boyunca Türkiye'nin farklı illerinde 33 kez sergilenen "Jekyll & Hyde" müzikali seyircisi tarafından büyük beğeni topladı. KerkiSolfej Organizasyonu ve Antre Production tarafından sahnelenen oyuncu kadrosu, etkileyici hikayesi ve benzersiz prodüksiyonuyla ses getiren müzikal hemen hemen her şehirde sold out olarak merakla izlendi.

23-10/25/hayko-cepkin-oznur-serceler.JPG

Başrollerini Hayko Cepkin’in hayat verdiği "Jekyll & Hyde" müzikalinde kendisine Öznur Serçeler ve Nermin Koçak eşlik ediyor. Fatih Al, Umut Kurt ve Cenk Bıyık gibi usta isimlerin yer aldığı müzikalin yapımcılığını Melikcan Zaman üstlenirken, yönetmenliğini Taner Tuncay, genel sanat yönetmenliğini Malcolm Keith Kay, yaratıcı yapımcılığını Feri Baycu Güler, müzik direktörlüğünü Sabri Tuluğ Tırpan ve koreografisini ise Seda Özgiş yapıyor.
 
"Jekyll & Hyde" Türkiye'yi karış karış gezerek sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin